Categories
Kempen

Jom Topup Kaw Kaw

Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat kepada semua pengguna setia simkad Onexox. Kami ada berita baik buat anda semua. Untuk makluman semua, Kempen Jom Topup Kaw Kaw akan dilanjutkan sehingga 21 April 2024. Woooooooowwwwww! Ini memang terbaik. Anda masih berpeluang memenangi hadiah-hadiah menarik lagi mempersonakan sepanjang kempen ini. Mana tahu kali ini nasib anda memang bertuah.

Kempen ini adalah eksklusif untuk SEMUA pelanggan Prabayar ONEXOX dengan tambah nilai minimum RM10 bagi setiap transaksi sepanjang tempoh kempen untuk berpeluang memenangi hadiah menarik. Mekanisme untuk “Kempen Jom Topup Kaw Kaw” adalah seperti di bawah:

 • Tempoh Kempen : 22 Mac 2024 hingga 21 April 2024
 • Produk Kempen : SEMUA pelanggan Prabayar ONEXOX sahaja
 • Mekanisme Kempen : Pelanggan melakukan tambah nilai minimum RM10 bagi setiap transaksi melalui semua saluran XOX yang sah untuk layak mendapat ganjaran rawak daripada DATA, minit, SMS, produk rumah elektrik dan paling best sehingga kepada Perodua Axia. Setiap transaksi RM10 akan berhak mendapat ganjaran secara rawak.

Tunggu apa lagi bro dan sis?? Jom topup kaw kaw nombor Onexox Prepaid anda hari ini juga! Untuk dapatkan maklumat lanjut dan memo serta terma dan syarat mengenai kempen ini, anda boleh KLIK DI SINI

Berikut adalah senarai pemenang bertuah untuk siri sebelum ini.

Like dan lawati kami di Facebook untuk dapatkan info dan promosi happy hours terkini dari Onexox.

Categories
Kempen

HURRY! KEMPEN MAHU New Phone CNY!

ONEXOX dengan bangganya membawakan anda Kempen Mahu New Phone CNY 2022!! Pengguna yang dikasihi, anda masih belum terlambat untuk dapatkan telefon baharu dari Black Market! Begini caranya… anda boleh mendapatkan pulangan tunai yang hebat apabila anda membeli-belah untuk barisan telefon terbaharu kami.

Bagaimana caranya?? Mudah sahaja.. Semua ini dapat dilakukan dengan HANYA 3 LANGKAH MUDAH sahaja. Sila ikuti panduan di bawah:

 • Langkah 1: Pilih telefon anda dalam Black Market dan buat pembelian.
 • Langkah 2: Bergantung pada telefon yang dibeli, anda akan menerima pulangan tunai dalam bentuk kod baucar sama dengan nilai pulangan tunai yang dihantar ke e-mel anda.
 • Langkah 3: Gunakan kod baucar dalam Black Market setiap kali anda membuat transaksi

Tertakluk pada Terma dan Syarat. Anda berminat? Untuk sertai KEMPEN MAHU New Phone ini, sila layari https://www.xoxprepaidplan.com/0kz0

Nanti Dulu!!! Tawaran Menarik Untuk Anda. Dapatkan Plan Prepaid paling MELETOPS di ONEXOX

KEMPEN MAHU New Phone

Ciri-Ciri Plan Ultimate Data 35

1. Harga langganan RM35 (sah selama 30 hari)

2. Data besar sehingga 50GB (FUP)

3. Kelajuan data 3Mbps

4. Unlimited hotspot tanpa had peranti

5. 50 Minit Panggilan

6. Pembaharuan automatik (jika kredit mencukupi)

Jika langganan telah digunakan sepenuhnya sebelum 30 hari, pelanggan boleh membeli semula pelan Ultimate Data 35.

NAK TAHU LANJUT MENGENAI PLAN INI?

Anda Boleh Klik Link di Bawah

Like kami di FB untuk dapatkan info dan update promo terbaru dari Onexox.

ONEXOX #XOXMalaysia #OutThereWeAreOne #OnexoxBantu #JomBantu #Staysafe #Stayathome #OnexoxCares #KitaJagaKita #MenangBersama #LindungDiriLindungSemua #KeluargaMalaysia #BlackMarket #ADXMalaysia #OnlineShopping #BrandNewLook #Promo #Malaysia #NewPhone #CashBack

Categories
Kempen

ONEXOX REFER TO WIN

Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat kepada semua BAKAL pengguna BERTUAH ONEXOX. Bermula Januari 2022, kempen baru datang lagi! Kali ini kita tawarkan kepada SEMUA PENGGUNA ONEXOX! Kami dengan rasminya memperkenalkan Kempen ONEXOX REFER TO WIN Iphone, Oppo A54, XOX Airtime dan macam-macam lagi.

Apa Itu Kempen ONEXOX Refer To Win?

Sekiranya anda sudah pakai simkad ONEXOX, kempen ini adalah berita baik untuk anda. Anda hanya perkenalkan pelanggan baru kepada kami, dan anda layak ke cabutan bertuah setiap minggu dan setiap minggu akan ada 30 pemenang bertuah. Pemenang bertuah akan berpeluang memenangi hadiah Iphone 13, Oppo A54 dan berbagai-bagai lagi hadiah menarik. Best kan??

Apakah Hadiah Yang Bakal Ditawarkan?

Oraitt.. Untuk kempen kali ini ONEXOX tawarkan hadiah-hadiah sperti berikut iaitu:

✔ Iphone 13 x 1 pemenang

✔ Oppo A54 x 1 pemenang

✔ RM5 airtime x 8 pemenang

✔ 2GB data x 8 pemenang

✔ 50 mins x 12 pemenang

Kesemua hadiah ini akan diberikan setiap minggu tau!

Terma dan Syarat

Apakah terma dan syarat yang melayakkan korang untuk join kempen ini?

Syaratnya mudah sahaja. Pastikan anda sudah pakai atau guna talian ONEXOX. Jika belum guna lagi, sila daftar sekarang. KLIK DI SINI untuk daftar pengguna ONEXOX. Kemudian, anda bawa atau perkenalkan pelanggan baru untuk beli simkad ONEXOX juga. Pengguna baru mesti membuat pembelian

✔ Minima simkad ONEXOX prepaid + topup RM30 ATAU

✔ Langganan mana-mana pakej ONEXOX BLACK B39 dan ke atas.

BAGAIMANA CARANYA?

Anda boleh jumpa atau hadir mana-mana kiosk, kedai, centre ONEXOX yang berhampiran dan bawa pelanggan baru tersebut. Katakan pada dealer tersebut ” Nak daftar Refer To Win” ATAU cakap je nak buat UGU (User get User). Seterusnya nanti dealer tersebut akan key in nombor talian ONEXOX anda sebagai referral.

TEMPOH KEMPEN

Kempen ONEXOX Refer To Win bermula pada 28 Januari 2022 sehingga 31 Mac 2022.

Kempen ini bukan sekadar lucky draw sahaja. Anda juga akan menikmati royalti reward sepanjang pelanggan anda menggunakan talian ONEXOX. Anda akan dapat 5% SETIAP kali user beli topup atau buat bayaran bil! Menarik kan?

Katakan anda pakai pelan Ultimate35 dan perkenalkan 20 orang pelanggan pakai pelan yang sama atau lebih! Maka, topup bulanan anda RM35 ini akan jadi PERCUMA! Kiraan seperti di bawah:

✔ RM35 x 20 pelanggan x 5% = RM35 royalti.

Royalti ini akan dibayar melalui kredit topup. Dan jika lebih RM50 sebulan, boleh request masuk bank. Itu contoh untuk 20 pelanggan. Kalau lah sambil-sambil seminggu rekeman satu atau dua pelanggan, cukup setahun anda sudah ada 100 pelanggan. Hmmm… Kira lah sendiri. Banyak ke tak. Tugas rekeman saja. Tak payah fikir bisnes, stok, masuk kelas dan lain-lain lagi. Anda cuma REFER dan MENANG 🙂

REFER DAN MENANG IPHONE

Kempen ONEXOX REFER TO WIN Iphone

Anda belum pakai ONEXOX dan nak beli simkad RM10? Dapatkan segera di sini dan pilih nombor di sini. Anda hanya klik button Daftar Sekarang.

Like kami di FB untuk dapatkan info dan update promo terbaru dari Onexox.

Categories
Blog Kempen

KEMPEN CHANGE OF BUSINESS PLAN (COBP) ONEXOX

Kempen Change of Business Plan (COBP) ONEXOX ~ Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat kepada semua pengguna simkad prepaid ONEXOX. Kami sangat gembira untuk mengumumkan pelancaran kempen Change of Business Plan (COBP)! Sehubungan dengan itu, bermula dari 17 Ogos 2021 sehingga 16 November 2021, semua pengguna prepaid ONEXOX dijemput untuk naiktaraf atau upgrade plan prepaid ke plan ONEXOX BLACK dan menikmati pelbagai kelebihan dan keistimewaan sebagai pengguna BLACK.

Apa Yang Istimewanya COBP Ini?

Objektif utamanya adalah untuk mendorong pelanggan prabayar XOX untuk menaik taraf ke Pelan BLACK melalui Aplikasi BLACK dan pelanggan yang upgrade melalui applikasi BLACK akan menikmati promo diskaun khas BLACK Market RM10 dengan hanya RM1 melalui kempen Change Of Business Plan (COBP).

Selain itu, pengguna yang menaik taraf plan juga akan menikmati 5 lagi tawaran menarik bulanan yang hadir secara eksklusif di BLACK App.

Beberapa Fakta Menarik Kempen COBP

Jom kita lihat beberapa fakta menarik mengenai Kempen Change of Business Plan (COBP) Onexox ini

✓ Kempen akan dijalankan dari 17 Ogos 2021 – 16 November 2021.

✓ Peserta layak membeli “monthly one-time-deal” selama 6 bulan.

✓ Hanya layak melalui Aplikasi BLACK dan melalui kaedah pembayaran Kad Kredit atau Perbankan Dalam Talian sahaja.

Sebelum anda upgrade ke pelan ONEXOX BLACK melalui cara COBP (Change Of Business Plan), sila pastikan akaun ONEXOX Prepaid anda berstatus “ACTIVE”.

Semak status akaun anda melalui *150*1#

Pastikan juga tiada data aktif kerana data yang telah diaktifkan tidak boleh dibawa ke akaun ONEXOX BLACK. Data aktif akan hangus setelah proses upgrade berjaya.

Beberapa Tips Penting Sebelum Anda Upgrade ke Plan ONEXOX BLACK

Item yang Akan Dibawa ke akaun ONEXOX BLACK

Selepas upgrade kesemua item di bawah akan carry forward ke akaun ONEXOX BLACK

✓ Data yang berada di dalam kaunter SEASON PASS

✓ Minit yang berada di dalam kaunter SEASON PASS

✓ SMS yang berada di dalam kaunter SEASON PASS

✓ Kredit yang belum digunakan

Item Yang Tidak Akan Dibawa ke Akaun ONEXOX BLACK

Kesemua item di bawah tidak akan dibawa ke akaun ONEXOX BLACK

✘ Data yang telah diaktifkan

✘ Tempoh sah

✘ SMS percuma

NOTA

 • Kempen terbuka kepada semua pengguna ONEXOX Prepaid bermula dari 17 Ogos 2021 hingga 16 November 2021! Jom sertai kempen hari ini juga.
 • Kempen ini tertakluk terma dan syarat yang telah ditetapkan. Untuk baca terma dan syarat kempen, anda boleh KLIK DI SINI

Like kami di Facebook untuk dapatkan info update dan promosi terkini dari ONEXOX!

Categories
Blog Kempen

KEMPEN MERDEKA GIVEWAY ONEXOX

Kempen Merdeka Giveway Onexox ~ Assalamualaikum wbr dan Salam hormat kepada semua rakyat malaysia dan pengguna simkad ONEXOX yang dicintai. Bulan kemerdekaan muncul lagi di tahun 2021. Ayuh kita rakyat Malaysia bersama-sama menghayati dan menghargai kemerdekaan negara yang telah dicapai sejak sekian lama. Alhamdulillah kita terus hidup dengan aman damai dan sentiasa menghormati hak dan keistimewaan setiap bangsa di negara ini.

Sebagai merayakan bulan kemerdekaan pada tahun ini, ONEXOX melancarkan Kempen Merdeka Giveway untuk semua pengguna ONEXOX PREPAID dan ONEXOX BLACK. Kempen ini bermula dari 16 Ogos 2021 sehingga 19 September 2021!

Apa yang menariknya Kempen ini?

Jeng.. Jeng… Jeng….

Ini yang kami ingin beritahu anda semua. Oh ya, melalui dengan menyertai kempen Merdeka Giveaway pengguna berpeluang menangi wang tunai bernilai RM200! Jadi 100 pemenang bertuah.

Bagaimana Nak Sertai Kempen Merdeka Giveway ONEXOX Ini?

Mudah sahaja. Untuk sertai kempen ini, anda hanya perlu melakukan perkara berikut. Anda perlu membuat salah satu transaksi di bawah iaitu :

 1. Bayar bil atau top up RM30 ke atas (terkumpul/pembayaran sekali) – 1 penyertaan.
 2. Beli tawaran Welcome Deal setelah mengaktifkan talian ONEXOX Prepaid (Pendaftaran baru/MNP) – 3 penyertaan.

Kempen terbuka kepada semua pengguna ONEXOX Prepaid dan ONEXOX BLACK bermula dari 16 Ogos 2021 hingga 19 September 2021! Jom sertai kempen hari ini juga.

Nota

 • Pelan ESP30 tidak termasuk dalam kempen ini.
 • Kempen ini tertakluk terma dan syarat yang telah ditetapkan. Untuk baca terma dan syarat kempen, anda boleh KLIK DI SINI

Beli Simkad Onexox

Anda boleh pilih sama ada menggunakan Onexox Prepaid atau Onexox Black. Kedua-dua plan mempunyai kelebihan yang luar biasa!

Onexox Prepaid

kempen merdeka giveway onexox

Untuk daftar simkad Prepaid XOX, anda hanya klik button di bawah. Anda boleh pilih untuk guna nombor baru atau kekalkan nombor lama anda. Dengan melanggan pakej welcome deal ONEXOX, anda akan dapat validity 28 bulan!

Onexox Black

Kempen Merdeka Giveway Onexox

Untuk daftar simkad ONEXOX BLACK, anda hanya klik button di bawah. Anda boleh pilih untuk guna nombor baru atau kekalkan nombor lama anda.

Like kami di Facebook untuk dapatkan info update dan promosi terkini dari ONEXOX!

ONEXOX #XOXMalaysia #OutThereWeAreOne #ONEXOXBantu #Staysafe #Stayathome #OnexoxCares #KitaJagaKita #MenangBersama #JaringanPrihatin #LindungDiriLindungSemua #kempenbenderaputih #MalaysiaBoleh #MerdekaGiveaway #Giveaway

Categories
Blog Kempen

PROGRAM JOMBANTU PELAJAR BERSAMA ONEXOX

Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat, sukacita dimaklumkan bahawa satu program CSR yang diberi nama JOMBANTU telah dilancarkan bermula pada hari ini 11 Ogos 2021. JOMBANTU adalah satu program CSR yang diinisiatifkan bersama oleh XOX BERHAD dan ONEXOX SDN BHD bersama pengedar terpilih dan pengguna berdaftar bagi membantu golongan pelajar yang memerlukan data untuk sesi pembelajaran dari rumah (PDPR).

Program ini terbuka kepada semua pengguna simkad ONEXOX dan XOX. Jom bersama kita hulurkan sumbangan di dalam membantu pelajar-pelajar yang memerlukan demi meneruskan pembelajaran mereka.

Ayuh sertai JOMBANTU dan sumbangkan DATA anda menerusi ussd *150# atau Applikasi BLACK. Sumbangan kecil anda amat besar nilainya kepada mereka. Jutaan terima kasih diucapkan di atas kerjasama anda!

Cara Sumbangan Program Jombantu Menggunakan Menu *150#

Program Jombantu Pelajar bersama ONEXOX

Untuk menyumbang data menggunakan ussd menu, anda perlu ikut langkah-langkah seperti di bawah:

 1. Dail *150#
 2. Pilih nombor 8 ( JomBantu)
 3. Pilih nombor 2 (Donate data)
 4. Kemudian, pilih nombor 1 atau nombor 2.
  • Nombor 1 – sumbangan data secara one-off
  • Nombor 2 – sumbangan data setiap bulan
 5. Seterusnya, masukkan jumlah data yang anda ingin disumbangkan. Minimum data sumbangan adalah 0.1 Gb dan maksimum data untuk sumbangan adalah 10 Gb.
 6. Klik hantar dan tanggungjwab murni anda telah selesai.

Cara Sumbangan Program Jombantu Menggunakan Applikasi XOX Black

Untuk membuat sumbangan data melalui applikasi onexox Black adalah sangat mudah. Anda hanya perlu klik icon JOMBANTU seperti gambar di bawah dan ikut sahaja arahan yang diberikan.

Program Jombantu Pelajar bersama ONEXOX

Pihak ONEXOX mengucapkan jutaan terima kasih yang tak terhingga kepada kesemua pengguna Onexox yang sudi memberi sumbangan data kepada setiap pelajar yang memerlukan untuk PDPR melalui program jombantu bersama ONEXOX. Semoga Allah membalas jasa dan keikhlasan anda.

Program Jombantu Pelajar bersama ONEXOX

Daftar Pengguna Onexox Hari Ini Juga

Anda ingin jadi pengguna simkad jimat Onexox? Anda boleh klik button di bawah untuk beli simkad Onexox. Tak perlu beli di kedai, pihak kami akan uruskan penghantaran sampai ke rumah anda. Percuma kos penghantaran.

Like kami di FB untuk dapatkan info dan promosi terkini dari ONEXOX

Categories
Kempen

Special One Time Deal

Jom Sertai kempen SPECIAL One Time Deal terbaru yang dibawakan khas oleh Onexox. Kempen ini bermula dari 25 Mei 2021 sehingga 31 Mei 2021.

Special One Time Deal

Pelanggan boleh beli tawaran Super value ONE TIME DEAL secara eksklusif melalui App BLACK bermula dari 25 Mei hingga 31 Mei 2021. Terima baucar Tesco stok terhad secara percuma!

Hanya layak untuk sekali pembelian sahaja. Baucar Tesco bernilai RM5 adalah terhad kepada 3,920 unit sahaja. Pembelian hanya layak melalui Applikasi Black dan menggnakan kaedah pembayaran Kad Kredit atau Online Banking.

Semua tawaran yang dibeli akan dikreditkan ke dalam Black App Season Pass untuk pelanggan Prepaid atau BLACK kaunter untuk pelanggan Black. Baucar Tesco tambahan akan dikreditkan ke tab “REWARD” Aplikasi Black. Jangan bertangguh lagi. Lakukan pembelian sekarang!

Terma dan Syarat

KLIK DI SINI untuk TnC SPECIAL One Time Deal

FAQ

KLIK DI SINI untuk lihat FAQ SPECIAL One Time Deal

Beli Simkad Onexox

Anda boleh pilih sama ada menggunakan Onexox Prepaid atau Onexox Black. Kedua-dua plan mempunyai kelebihan yang luar biasa!

SPECIAL One Time Deal

Onexox Prepaid

Untuk daftar simkad Prepaid XOX, anda hanya klik button di bawah. Anda boleh pilih untuk guna nombor baru atau kekalkan nombor lama anda.

SPECIAL One Time Deal

Onexox Black

Untuk daftar simkad ONEXOX BLACK, anda hanya klik button di bawah. Anda boleh pilih untuk guna nombor baru atau kekalkan nombor lama anda.

Like kami di Facebook untuk dapatkan info update dan promosi terkini dari ONEXOX!

Categories
Blog Kempen

Redeem atau Tebus Loyalti Point XOX

Cara Redeem atau Tebus Loyalti Point XOX by admin Onexox

Onexox baru sahaja melancarkan kempen terbaru iaitu ‘Get Rewarded Campaign’ pada 10 November 2020. Dalam kempen ini, semua pelanggan Onexox boleh redeem atau tebus mata ganjaran (loyalti point XOX) dengan data sehingga 5GB. Sebelum ini, loyalti point hanya boleh ditebus dengan sms sahaja. Jadi rebutlah peluang yang sedia ada sempena ‘Get Reward Campaign’ dan tebus data dengan mata ganjaran yang telah anda kumpul selama ini.

Tempoh kempen ini bermula pada 10 November 2020 dan berakhir 31 Disember 2020. Sah untuk langganan data Mingguan & Bulanan melalui AIRTIME sahaja! *Tertakluk pada T&S maksud lyt xox

Cara Redeem atau Tebus Loyalti Point XOX

Anda boleh tebus mata ganjaran melalui mana-mana saluran di bawah :

 1. melalui SMS ke 23388 atau 22111
 2. melalui USSD *150#
 3. melalui BLACK App : http://www.xoxprepaidplan.com/appblack
 4. melalui Selfcare : http://www.xoxprepaidplan.com/selfcare

Soal jawab Get Reward Campaign

 1. Siapa yang layak untuk menyertai kempen ini?
  Semua pelanggan prabayar ONEXOX dan Nusantara Mobile yang mengaktifkan langganan data (Plan FAT mingguan / bulanan / XTRA Fat Plan) melalui airtime semasa tempoh kempen.

2. Bilakah tempoh kempen? mata ganjaran onexox
Tempoh kempen bermula 10 November 2020 dan berakhir 31 Disember 2020.

3. Bagaimana ia berfungsi?
• Pelanggan prabayar ONEXOX atau Nusantara Mobile mesti melanggan plan Data FAT Mingguan / Bulanan / XTRA Fat Plan melalui airtime semasa Tempoh Kempen.
• Pelanggan yang layak akan dapat menebus pakej Tambahan Data dengan menggunakan loyalti point mereka melalui Saluran Penebusan yang dipilih*, apabila langganan data berjaya dibuat (mingguan / bulanan / XTRA Fat Plan melalui data airtime) selama tempoh kempen.
• Setelah pelanggan berjaya menebus, loyalty point akan dipotong. (Sila rujuk Jadual), dan Data Tambahan yang ditebus akan dikreditkan ke dalam kitaran data aktif yang ada.

Data Add-On Packages (For PREPAID Only) Loyalty Points Needed for Redemption Redemption Code Via SMS
100MB 300 LYT D100
500MB 1,000 LYT D500
1GB 1,500 LYT D1GB
5GB 5,000 LYT D5GB

Loyalty Points VS Redemption Of Data Add-On Packages Denomination

Nota:
Hanya langganan data FAT Mingguan / Bulanan / XTRA Fat Plan melalui airtime sahaja selama tempoh kempen yang layak menggunakan loyalti points untuk menebus pakej Tambahan Data
* Saluran Penebusan: SMS (23388/22111), USSD, BLACKAPP, SELFCARE loyalty point xox

4. Bolehkah saya memindahkan tambahan data yang ditebus?
Pakej data tambahan yang ditebus tidak boleh dipindah milik. xox loyalty point redeem

5. Bolehkah data tambahan yang ditebus dibawa ke hadapan (carry forward)?
Pakej data tambahan yang telah ditebus tidak bole dibawa ke hadapan. Data tambahan tersebut akan dikreditkan ke dalam kitaran data aktif pelanggan yang ada. onexox loyalty point

6. Bolehkah saya menebus data tambahan dengan loyalti points sekiranya saya melanggan data Harian(Daily) semasa tempoh kempen? What is lyt in XOX?
Langganan data harian tidak layak untuk kempen ini. Hanya langganan data FAT Mingguan / Bulanan / XTRA Fat Plan melalui airtime yang layak untuk kempen ini.

7. Bolehkah saya menebus data tambahan dengan loyalti points jika saya melanggan langganan Data Mingguan dan Bulanan melalui Season Pass?
Langganan Data Mingguan dan Bulanan melalui Season Pass tidak layak untuk kempen ini. Hanya langganan data FAT Mingguan / Bulanan / XTRA melalui airtime yang layak untuk kempen ini. lyt xox

Cara tebus data percuma xox

Anda belum guna simkad prepaid Onexox? Daftar sekarang dan kumpul mata ganjaran (loyalti points) sebanyak mungkin untuk tebus data sehingga 5 GB. Anda boleh klik button di bawah untuk daftar sebagai pengguna prepaid Onexox. Pihak kami akan uruskan penghantaran sehingga ke rumah anda dan tiada caj penghantaran yang dikenakan.

Beli Simkad

Like kami di FB

Categories
Kempen

KEMPEN RAYA SIHAT RAYA SELAMAT

Berita baik buat semua pengguna setia ONEXOX. Kempen RAYA SIHAT, RAYA SELAMAT CAMPAIGN kini kembali meriah. Anda berpeluang untuk menjadi pemenang bertuah untuk memenangi mingguan DUIT RAYA dari ONEXOX! Bagaimana untuk mengambil bahagian? Mudah! Apa yang perlu anda lakukan adalah top up atau membuat bayaran bil minimum RM30 (terkumpul atau sekali sahaja) antara 13 April 2020 sehingga 17 Mei 2020! Untuk setiap transaksi RM30, anda akan mendapat 1 penyertaan!

Berikut adalah hadiah mingguan Duit Raya yang akan dimenangi:

 • Week 1 (13/4 – 19/4/2020) = RM180 X 20 Winners
 • Week 2 (20/4 – 26/4/2020) = RM180 X 20 Winners
 • Week 3 (27/4 – 3/5/2020) = RM180 X 20 Winners
 • Week 4 (4/5 – 10/5/2020) = RM180 X 20 Winners
 • Week 5 (11/5 – 17/5/2020) = RM180 X 20 Winners

Anda perlu lebih banyak penyertaan? Buat transaksi di mana-mana Platform XOX Online di bawah dan dapatkan entri ganda! Pilih platform dalam talian pilihan anda:

Kempen RAYA SIHAT, RAYA SELAMAT Week 1 starts now! Anda masih belum lagi menggunakan simkad jimat ONEXOX? Anda boleh klik button di bawah untuk daftar sebagai pengguna prepaid Onexox dan pengguna Black Onexox.

Categories
Kempen ONEXOX BLACK Panggilan Tanpa Had Promosi Terbaru ONEXOX Unlimited Call

PROMOSI PELAN B89DB ONEXOX

Promosi Pelan Buffet B89DB Onexox Black kembali lagi. Anda masih belum dapatkan pelan B89DB ke? Jangan risau, masih belum terlambat!

Anda boleh nikmati penjimatan sehingga RM60 untuk anda yang mendaftar dari 21-31 March 2020. Anda hanya perlu membayar RM89 sahaja untuk Pelan terhebat ONEXOX BLACK B89DB dan nikmati pakej Data yang berlebih-lebihan. Woooow!!

Caj biasa : RM89 + RM60. Sekiranya anda melanggan dalam tempoh promosi ini, anda hanya perlu bayar RM89 sahaja. Sangat berbaloi untuk pelan unimited call dan data yang berlebih-lebihan ini.

Apa tunggu lagi!! Jangan lepaskan peluang ini!! Jom dapatkannnya PROMOSI PELAN BUFFET B89DB ONEXOX daripada semua pengedar ONEXOX BLACK! Klik button di bawah untuk dapat info lanjut.

like-kami-di-fb

Onexox #B89DB #PelanTerhebat #Telco #Penjimatan #BURNPROOF #UnlimitedCall #DataLebih #StayatHomewithXOX