Categories
Kempen

ONEXOX REFER TO WIN

Home » Kempen » ONEXOX REFER TO WIN

Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat kepada semua BAKAL pengguna BERTUAH ONEXOX. Bermula Januari 2022, kempen baru datang lagi! Kali ini kita tawarkan kepada SEMUA PENGGUNA ONEXOX! Kami dengan rasminya memperkenalkan Kempen ONEXOX REFER TO WIN Iphone, Oppo A54, XOX Airtime dan macam-macam lagi.

Apa Itu Kempen ONEXOX Refer To Win?

Sekiranya anda sudah pakai simkad ONEXOX, kempen ini adalah berita baik untuk anda. Anda hanya perkenalkan pelanggan baru kepada kami, dan anda layak ke cabutan bertuah setiap minggu dan setiap minggu akan ada 30 pemenang bertuah. Pemenang bertuah akan berpeluang memenangi hadiah Iphone 13, Oppo A54 dan berbagai-bagai lagi hadiah menarik. Best kan??

Apakah Hadiah Yang Bakal Ditawarkan?

Oraitt.. Untuk kempen kali ini ONEXOX tawarkan hadiah-hadiah sperti berikut iaitu:

✔ Iphone 13 x 1 pemenang

✔ Oppo A54 x 1 pemenang

✔ RM5 airtime x 8 pemenang

✔ 2GB data x 8 pemenang

✔ 50 mins x 12 pemenang

Kesemua hadiah ini akan diberikan setiap minggu tau!

Terma dan Syarat

Apakah terma dan syarat yang melayakkan korang untuk join kempen ini?

Syaratnya mudah sahaja. Pastikan anda sudah pakai atau guna talian ONEXOX. Jika belum guna lagi, sila daftar sekarang. KLIK DI SINI untuk daftar pengguna ONEXOX. Kemudian, anda bawa atau perkenalkan pelanggan baru untuk beli simkad ONEXOX juga. Pengguna baru mesti membuat pembelian

✔ Minima simkad ONEXOX prepaid + topup RM30 ATAU

✔ Langganan mana-mana pakej ONEXOX BLACK B39 dan ke atas.

BAGAIMANA CARANYA?

Anda boleh jumpa atau hadir mana-mana kiosk, kedai, centre ONEXOX yang berhampiran dan bawa pelanggan baru tersebut. Katakan pada dealer tersebut ” Nak daftar Refer To Win” ATAU cakap je nak buat UGU (User get User). Seterusnya nanti dealer tersebut akan key in nombor talian ONEXOX anda sebagai referral.

TEMPOH KEMPEN

Kempen ONEXOX Refer To Win bermula pada 28 Januari 2022 sehingga 31 Mac 2022.

Kempen ini bukan sekadar lucky draw sahaja. Anda juga akan menikmati royalti reward sepanjang pelanggan anda menggunakan talian ONEXOX. Anda akan dapat 5% SETIAP kali user beli topup atau buat bayaran bil! Menarik kan?

Katakan anda pakai pelan Ultimate35 dan perkenalkan 20 orang pelanggan pakai pelan yang sama atau lebih! Maka, topup bulanan anda RM35 ini akan jadi PERCUMA! Kiraan seperti di bawah:

✔ RM35 x 20 pelanggan x 5% = RM35 royalti.

Royalti ini akan dibayar melalui kredit topup. Dan jika lebih RM50 sebulan, boleh request masuk bank. Itu contoh untuk 20 pelanggan. Kalau lah sambil-sambil seminggu rekeman satu atau dua pelanggan, cukup setahun anda sudah ada 100 pelanggan. Hmmm… Kira lah sendiri. Banyak ke tak. Tugas rekeman saja. Tak payah fikir bisnes, stok, masuk kelas dan lain-lain lagi. Anda cuma REFER dan MENANG 🙂

REFER DAN MENANG IPHONE

Kempen ONEXOX REFER TO WIN Iphone

Anda belum pakai ONEXOX dan nak beli simkad RM10? Dapatkan segera di sini dan pilih nombor di sini. Anda hanya klik button Daftar Sekarang.

Like kami di FB untuk dapatkan info dan update promo terbaru dari Onexox.