Categories
Kempen

Special One Time Deal

Home » Kempen » Special One Time Deal

Jom Sertai kempen SPECIAL One Time Deal terbaru yang dibawakan khas oleh Onexox. Kempen ini bermula dari 25 Mei 2021 sehingga 31 Mei 2021.

Special One Time Deal

Pelanggan boleh beli tawaran Super value ONE TIME DEAL secara eksklusif melalui App BLACK bermula dari 25 Mei hingga 31 Mei 2021. Terima baucar Tesco stok terhad secara percuma!

Hanya layak untuk sekali pembelian sahaja. Baucar Tesco bernilai RM5 adalah terhad kepada 3,920 unit sahaja. Pembelian hanya layak melalui Applikasi Black dan menggnakan kaedah pembayaran Kad Kredit atau Online Banking.

Semua tawaran yang dibeli akan dikreditkan ke dalam Black App Season Pass untuk pelanggan Prepaid atau BLACK kaunter untuk pelanggan Black. Baucar Tesco tambahan akan dikreditkan ke tab “REWARD” Aplikasi Black. Jangan bertangguh lagi. Lakukan pembelian sekarang!

Terma dan Syarat

KLIK DI SINI untuk TnC SPECIAL One Time Deal

FAQ

KLIK DI SINI untuk lihat FAQ SPECIAL One Time Deal

Beli Simkad Onexox

Anda boleh pilih sama ada menggunakan Onexox Prepaid atau Onexox Black. Kedua-dua plan mempunyai kelebihan yang luar biasa!

SPECIAL One Time Deal

Onexox Prepaid

Untuk daftar simkad Prepaid XOX, anda hanya klik button di bawah. Anda boleh pilih untuk guna nombor baru atau kekalkan nombor lama anda.

SPECIAL One Time Deal

Onexox Black

Untuk daftar simkad ONEXOX BLACK, anda hanya klik button di bawah. Anda boleh pilih untuk guna nombor baru atau kekalkan nombor lama anda.

Like kami di Facebook untuk dapatkan info update dan promosi terkini dari ONEXOX!