ONEXOX PREPAID

ONEXOX-PREPAID ONEXOX PREPAID KENALI SIMKAD Tempoh Sah Sehingga 36 Bulan Simkad Kalis Masa ONEXOX-PREPAID Revolusi Data Terbaru Data Sepanjang Hari Plan Prepaid Pertama Yang Menawarkan Data dan Panggilan Tanpa Had Unlimited35 ONEXOX-PREPAID Akaun Yang Fleksibel ONEXOX PREPAID Lebih Banyak Anda Menambah Nilai, Lebih Murah Kadar Dan Lebih Banyak WANG Yang Anda Jimat. Akaun DA dan MA

Kini Anda Boleh Dapatkan Tempoh Sah Kredit Sehingga 36 Bulan Dengan ONEXOX PREPAID

Dan anda tak perlu lagi tambah nilai setiap bulan semata-mata untuk lanjutkan tempoh sah kredit anda. Tempoh sah ini adalah termurah dan terpanjang di Malaysia dengan simkad Onexox Prepaid. Bagaimana caranya?

onexox-prepaid
Daftar simkad ONEXOX PREPAID

Daftar dan Aktifkan simkad prepaid ONEXOX dengan menggunakan nombor baru atau daftar secara MNP (Kekalkan Nombor Lama)

LANGGAN WELCOME DEALS

Beli atau langgan mana-mana salah satu pakej Welcome Deals yang ditawarkan dalam tempoh 10 hari setelah simkad diaktifkan.

onexox-prepaid
onexox-prepaid
DAPAT TEMPOH SAH 28 BULAN

Sebaik sahaja pembelian pakej Welcome Deals berjaya, simkad anda akan terima tempoh sah percuma 28 bulan serta-merta.

APLIKASI XOX BLACK

Muat turun atau Download aplikasi XOX Black. Klik halaman Rewards dan tebus tempoh sah tambahan 8 Bulan.

onexox-prepaid

Untuk dapatkan tempoh sah simkad 36 bulan, anda boleh langgan salah satu dari pakej Welcome Deals di bawah. Terdapat 5 pakej Welcome Deals yang ditawarkan.

* Welcome Deal hanya ditawarkan dalam masa 10 hari setelah simkad diaktifkan.

Peringatan

ONEXOX prepaid menawarkan pilihan akaun dedikasi (DA) dan akaun utama (MA) yang sangat fleksibel. Akaun DA adalah untuk kadar rendah dan akaun MA untuk kadar biasa supaya sesuai bagi semua golongan menikmati penjimatan dengan simkad ONEXOX.

Lebih banyak pengguna tambah nilai, lebih murah kadar yang akan dinikmati dengan mekanisme pembahagian akaun 2 dalam 1 ini.

onexox prepaid

Beli Simkad Onexox

Beli simkad Onexox sekarang juga dan dapatkan lanjutan tempoh sah sehingga 36 bulan. Anda juga akan menikmati plan unlimited data dan panggilan tanpa had. Jangan bertangguh lagi.

Like dan lawati kami di Facebook untuk dapatkan info dan promosi happy hours terkini dari Onexox.