Categories
Blog Kempen

KEMPEN MERDEKA GIVEWAY ONEXOX

Home » Kempen » KEMPEN MERDEKA GIVEWAY ONEXOX

Kempen Merdeka Giveway Onexox ~ Assalamualaikum wbr dan Salam hormat kepada semua rakyat malaysia dan pengguna simkad ONEXOX yang dicintai. Bulan kemerdekaan muncul lagi di tahun 2021. Ayuh kita rakyat Malaysia bersama-sama menghayati dan menghargai kemerdekaan negara yang telah dicapai sejak sekian lama. Alhamdulillah kita terus hidup dengan aman damai dan sentiasa menghormati hak dan keistimewaan setiap bangsa di negara ini.

Sebagai merayakan bulan kemerdekaan pada tahun ini, ONEXOX melancarkan Kempen Merdeka Giveway untuk semua pengguna ONEXOX PREPAID dan ONEXOX BLACK. Kempen ini bermula dari 16 Ogos 2021 sehingga 19 September 2021!

Apa yang menariknya Kempen ini?

Jeng.. Jeng… Jeng….

Ini yang kami ingin beritahu anda semua. Oh ya, melalui dengan menyertai kempen Merdeka Giveaway pengguna berpeluang menangi wang tunai bernilai RM200! Jadi 100 pemenang bertuah.

Bagaimana Nak Sertai Kempen Merdeka Giveway ONEXOX Ini?

Mudah sahaja. Untuk sertai kempen ini, anda hanya perlu melakukan perkara berikut. Anda perlu membuat salah satu transaksi di bawah iaitu :

  1. Bayar bil atau top up RM30 ke atas (terkumpul/pembayaran sekali) – 1 penyertaan.
  2. Beli tawaran Welcome Deal setelah mengaktifkan talian ONEXOX Prepaid (Pendaftaran baru/MNP) – 3 penyertaan.

Kempen terbuka kepada semua pengguna ONEXOX Prepaid dan ONEXOX BLACK bermula dari 16 Ogos 2021 hingga 19 September 2021! Jom sertai kempen hari ini juga.

Nota

  • Pelan ESP30 tidak termasuk dalam kempen ini.
  • Kempen ini tertakluk terma dan syarat yang telah ditetapkan. Untuk baca terma dan syarat kempen, anda boleh KLIK DI SINI

Beli Simkad Onexox

Anda boleh pilih sama ada menggunakan Onexox Prepaid atau Onexox Black. Kedua-dua plan mempunyai kelebihan yang luar biasa!

Onexox Prepaid

kempen merdeka giveway onexox

Untuk daftar simkad Prepaid XOX, anda hanya klik button di bawah. Anda boleh pilih untuk guna nombor baru atau kekalkan nombor lama anda. Dengan melanggan pakej welcome deal ONEXOX, anda akan dapat validity 28 bulan!

Onexox Black

Kempen Merdeka Giveway Onexox

Untuk daftar simkad ONEXOX BLACK, anda hanya klik button di bawah. Anda boleh pilih untuk guna nombor baru atau kekalkan nombor lama anda.

Like kami di Facebook untuk dapatkan info update dan promosi terkini dari ONEXOX!

ONEXOX #XOXMalaysia #OutThereWeAreOne #ONEXOXBantu #Staysafe #Stayathome #OnexoxCares #KitaJagaKita #MenangBersama #JaringanPrihatin #LindungDiriLindungSemua #kempenbenderaputih #MalaysiaBoleh #MerdekaGiveaway #Giveaway