Categories
Data Buffet

Data Solid Tanpa Pecahan

Home » Data Buffet » Data Solid Tanpa Pecahan

ONEXOX BLACK menawarkan plan data yang solid tanpa sebarang pecahan. Pengguna boleh kawal sendiri penggunaan data. Pelan data ONEXOX sangat fleksibel untuk memberikan lebih penjimatan kepada pengguna dan lebih kawalan kepada pengguna untuk menguruskan penggunaan mereka sendiri.

Table Of Contents

Lihat Senario Pelanggan Di Bawah

Antara keluhan pelanggan yang biasa kami terima.

“Aku dah bayar suka hati aku la nak pakai macam mana ! Tak payah nak pecah-pecah !

Pecah data weekend laa, pecah data laju data slow lahh, pecah hotspot lahh dan macam-macam dia punya pecah

Aku nak pakai lah ikut suka hati, takde nak sekat2 atau nak pecah”

Berdasarkan keluhan-keluhan pelanggan seperti di atas kini ONEXOX hadir dengan plan BLACK dengan data yang solid, TANPA PECAHAN dan semua kuota akan dibawa ke depan sekiranya ia tidak habis digunakan. Tiada pembaziran berlaku.

MEMPERKENALKAN PLAN DATA SOLID TANPA PECAHAN

Bagi menyelesaikan masalah keluhan pelanggan seperti di atas, ONEXOX telah memperkenalkan Plan DB dengan data yang agak besar sehingga mencecah 100GB tanpa sebarang pecahan. DB bermaksud Data Buffet. Plan Data Buffet yang diperkenalkan oleh ONEXOX adalah B59DB dan B89DB.

Kelebihan plan Black B59DB dan B89DB adalah tak terhad penggunaannya untuk mana-mana apps. Dengan data yang diberikan tu kita sebagai pengguna boleh guna untuk mana-mana aplikasi, browser dan boleh guna bila-bila masa. Dengan Onexox Black, semua data takde capped speed. Pengguna bebas guna sampai habis kuota yang diberikan. Pelanggan juga tak perlu nak tunggu pukul berapa atau hari minggu untuk dapat guna data dengan speed yang maksimum.

Panggilan Tanpa Had

Untuk plan data buffet ini juga, panggilan adalah unlimited. Tiada had panggilan. Pelanggan boleh buat panggilan ke mana-mana rangkaian dan boleh berbual sampai lebam. Walau bagaimanapun, panggilan ke nombor 1 800 XX XXX dan 1 300 XX XXX tidak termasuk dalam syarat ini dan panggilan ke nombor-nombor ini akan dicaj.

Plan Data, Minit dan SMS B89DB

PLANB89DB
DataTotal Data Buffet 100GB
HotspotMaksimum Hotspot 100GB (unlimited user)
PanggilanUnlimited Ke Semua Rangkaian
SMS200 Ke Semua Rangkaian
PendaftaranRM89

Plan Data, Minit dan SMS B59DB

PlanB59DB
DataTotal Data Buffet 44GB
HotspotMaksimum Hotspot 44GB (unlimited user)
PanggilanUnlimited Ke Semua Rangkaian
SMS100 Ke Semua Rangkaian
PendaftaranRM59

Bagaimana Konsep Plan Data Buffet Berfungsi?

Untuk Plan B59DB

  1. Kuota awal 12GB + Unlimited Call + 100 SMS
  2. Bila baki data 1GB, 8GB ditambah secara automatik
  3. Tambahan 8GB boleh berlaku 4 kali dalam tempoh sebulan. Jadi jumlah data 44GB sebulan!

Untuk Plan B89DB

  1. Kuota awal 20GB + Unlimited Call + 200 SMS
  2. Bila baki data 1GB, 20GB blok ke-2 ditambah secara automatik
  3. Tambahan 20GB boleh berlaku 4 kali dalam tempoh sebulan. Jadi jumlah data 100GB sebulan!

Bagaimana Nak Langgan Plan DB

Plan ini sebenarnya sangat terhad. Anda boleh klik button Info Lanjut untuk langgan plan data buffet ONEXOX Black.

Jika anda ada sebarang pertanyaan berkenaan plan data buffet ONEXOX black, anda boleh hubungikami melalui link whats app.

LIKE KAMI DI FB untuk dapatkan promosi terkini dari Onexox.