Categories
ONEXOX BLACK

DAFTAR ONEXOX BLACK

Home » ONEXOX BLACK » DAFTAR ONEXOX BLACK

Jom DAFTAR ONEXOX BLACK! Tahun 2021, ONEXOX terus unggul sebagai pilihan utama rakyat Malaysia. Dalam hanya dalam tempoh 5 tahun, lebih 3.1 juta rakyat Malaysia telah bertukar kepada ONEXOX. Kenapa dan mengapa pengguna bertukar kepada XOX?

Sudah pasti kerana pelan dan penggunaan simkad ONEXOX tidak rakus menekan duit poket pengguna seperti lain-lain Telco. Pengguna hanya mahukan penjimatan maksima, tiada caj tersembunyi dan kelajuan serta saiz data yang setimpal dengan bayaran yang dikeluarkan! Dan yang paling penting pelan ONEXOX BLACK terus menerajui sebagai pilihan utama pengguna.

Apakah itu ONEXOX BLACK?

ONEXOX BLACK bukanlah POSTPAID mahupun PREPAID! Tetapi ianya gabungan fungsi Postpaid dan Prepaid dan membentuk sebuah pelan Hybrid yang baharu dalam industri telekomunikasi. Pelan hybrid yang dibentuk boleh berfungsi seperti berikut iaitu guna seperti postpaid dan tetapi pengguna diberi pilihan boleh topup seperti prepaid biasa. Segala kuota data, minit dan sms adalah auto renew dalam ONEXOX BLACK. Sangat mudah!!

Kelebihan XOX BLACK

5 Kelebihan Utama ONEXOX BLACK Yang Anda Tidak Tahu. Kami senaraikan di bawah.

Internet High Speed 24 jam Tanpa Pecahan

Anda boleh menggunakan data internet highspeed 4G sepanjang masa. Tak terhad untuk tengah malam atau hujung minggu sahaja. Tiada pecahan data internet – tiada pecahan data kepada media sosial dan tiada sekatan kelajuan. Anda bebas guna data internet untuk sebarang applikasi. Nak habiskan semua data untuk Google dan Youtube sahaja pun boleh. Speed Up sehingga 150 Mbps! KLIK DI SINI untuk speed test ONEXOX.

Hotspot Mantap Tanpa Sekatan

Nak guna hotspot? Dengan XOX BLACK, anda tak payah susah-susah langgan. Semuanya automatik dan anda hanya guna terus sahaja. Tiada limit data. Maknanya selagi data tak habis, selagi itulah anda boleh hotspot. Paling penting, hotspot tiada speed limit. Handphone anda boleh berfungsi sebgai MODEM di mana-mana sahaja!

daftar XOX BLACK

Tiada Kontrak Jika Anda Daftar ONEXOX Black

Siapa nak terikat dengan kontrak kan? Memang serabut bila nak tukar atau stop langgan sesuatu plan, kena penalti/denda. XOX tawarkan plan simkad tanpa sebarang kontrak. Anda bebas tukar atau stop plan XOX tanpa sebarang risiko penalti atau denda. Dengan Onexox Black, anda tak perlu sakit kepala dengan kontrak dah.

Tiada Pembaziran (Burnproof)

Kuota yang tak habis guna pada bulan ini akan dibawa ke depan (carry forward). Maknanya data, call dan sms yang tak habis digunakan takkan dibazir begitu sahaja. Jadi, anda boleh berjimat hingga berkali-kali ganda.

Blacklist Diterima

Nama anda telah tersenarai hitam dengan lain-lain Telco sebelum ini? Jangan bimbang, anda boleh bertukar ke Onexox Black. Kami sedia menerima anda sebagai keluarga Onexox.

PELAN XOX BLACK

ONEXOX BLACK menawarkan 6 plan menarik kepada setiap pengguna ONEXOX. Anda boleh upgrade atau downgrade plan tersebut bila-bila masa sahaja ikut penggunaan anda.

daftar pelan b10 onexox black
daftar plan B39Plus 50 onexox black
daftar pelan b39 onexox black
daftar plan B59DB onexox black
daftar plan B39Plus 20 onexox black
daftar plan B89DB onexox black

PELAN HOT DATA BUFFET ONEXOX BLACK

Memperkenalkan Plan Paling Laris ONEXOX BLACK
Pelan B59DB dan B89DB

Daftar Onexox Black

Plan B59DB

Plan B59DB menawarkan anda data buffet sehingga 44GB dan Unlimited Call kesemua rangkaian!

Daftar Onexox Black

Plan B89DB

Plan B89DB menawarkan anda data buffet sehingga 100GB dan Unlimited Call kesemua rangkaian!

Ada Pertanyaan?

Jika anda ada sebarang pertanyaan berkenaan pelan data Buffet Onexox, anda boleh hubungi kami melalui whats app. Insya Allah kami cuba bantu anda.