PAKEJ PROMOSI PENGEDAR ONEXOX

Pendaftaran pakej promosi PENGEDAR ONEXOX kini dibuka. Promosi ini terbuka kepada SEMUA kategori pengguna (PREPAID & BLACK ONEXOX). Pendaftaran PENGEDAR ONEXOX untuk pakej promosi ini adalah sangat TERHAD. Bayaran pendaftaran adalah serendah RM50 untuk pengguna baru dan RM40 untuk pengguna sedia ada.

Sekarang tibalah giliran anda pula untuk menjadi seorang USAHAWAN ONEXOX yang berjaya. Adakah anda seorang yang sentiasa ingin maju ke hadapan? Sentiasa ingin mengubah masa depan? Sentiasa ingin menjana pendapatan? Anda merupakan yang terbaik untuk menjadi Pengedar ONEXOX bersama kami! Sila buat keputusan dengan bijak dengan menyertai ONEXOX dan jadilah salah seorang daripada wakil pengedar kami di Malaysia.

KELEBIHAN PRODUK ONEXOX

Mengapa anda perlu sertai sebagai Pengedar simkad ONEXOX? Jom kami terangkan dengan lebih detail di bawah :

 1. ONEXOX adalah bisnes telco yang sebenar! Bukan sebuah program semata-mata – Anda boleh lihat, sebagai buktinya harga simkad yang dijual adalah sama seperti di luar sana, hanya RM10 sahaja!
 2. Patuh Syariah – Syarikat telekomunikasi yang patuh syariah. Disenaraikan dalam Sekuriti Patuh Syariah oleh Majlis Penasihat Syariah Malaysia.
 3. Potensi pasaran masih luas dan tersedia – Anda dapat lihat fakta statistik pengguna telefon di Malaysia. Pasaran sangat luas! Bukan sahaja pengguna baru tetapi juga pengguna yang lama anda boleh menjemput mereka menggunakan Onexox!
 4. Potensi “repeat sales” yang tinggi & kesetiaan pelanggan – Dengan kadar yang ditetapkan adalah menarik, kesetiaan pelanggan lebih terjamin untuk terus menggunakan ONEXOX!
 5. Tidak perlu premis – Anda boleh menjual simkad ONEXOX secara online sahaja melalui XOXSTORE yang disediakan oleh pihak kami. Tidak semestinya anda harus mempunyai premis untuk menjadi seorang pengedar OneXOX, tawaran pengedar OneXOX ini dibuka kepada individu dan juga syarikat yang berminat!
 6. Modal rendah! – Untuk melayakkan anda menjadi seorang pengedar onexox yang sah,modalnya adalah sangat rendah berbanding telco-telco gergasi di luar sana! Ianya adalah serendah RM40 sahaja! Rebut peluang ini sebelum ianya kemungkinan dinaikkan pada masa akan datang!
 7. Pengedar akan mendapat akses penuh, untung runcit ke atas jualan SIM Pack, 5% untung runcit daripada jualan tambah nilai dan 10% insentif tambah nilai daripada jumlah tambah nilai yang setiap kali dibuat oleh pelanggan ONEXOX yang telah didaftarkannya, walau di mana sahaja tambah nilai dibuat berdasarkan kepada pusat-pusat jualan tambah nilai yang diiktiraf oleh One XOX Sdn Bhd

PAKEJ PROMOSI PENGEDAR ONEXOX (BASIC DEALERSHIP)

Apa yang anda dapat dengan modal serendah RM40?

 1. Akses sistem ONEsys. (sistem pendaftaran pengguna)
 2. Insentif topup 10% daripada Tier 1.
 3. LAYAK mendaftar pengguna ONEXOX seramai mungkin.
 4. Stok simcard dengan harga Dealer.
 5. Stok eRecharge harga Dealer.
 6. Stok PIN harga Dealer.
 7. Dapat Royalty Incentives.
 8. Dapat Activation Incentives.
 9. Dapat komisen Welcome Deal.
 10. Dapat komisen MNP Non Celcom.

BAYARAN PENDAFTARAN PAKEJ PROMOSI PENGEDAR ONEXOX

Pengedar Prepaid ONEXOX

Pendaftaran simkad = RM10
bayaran pendaftaran pin pengedar = RM40
Jumlah bayaran = RM50

Sekiranya anda pengguna simkad onexox sedia ada, anda hanya perlu buat bayaran pendaftaran pin pengedar sahaja (RM40)

Pengedar Black ONEXOX

Pendaftaran pakej BLACK B39 = RM39
Bayaran pendaftaran pin pengedar = RM40
Jumlah bayaran = RM79

Sekiranya anda pengguna pakej B39 sedia ada, anda hanya perlu buat bayaran pendaftaran pin pengedar sahaja (RM40)

PENTING!!

 • Promosi tamat sehingga tarikh yang akan diumumkan (limited time)
 • Selepas menjadi PENGEDAR ONEXOX, sekiranya anda berjaya membuat 10 pendaftaran pengguna & jualan eRecharge terkumpul sebanyak RM300, status pengedar akan UPGRADE secara automatik kepada pengedar penuh. Seterusnya selepas diupgrade ke pengedar penuh, anda layak lantik pengedar baru & anda layak terima insentif Tier 1 = 10%, Tier 2 = 2%, Tier 3 = 2% dan Tier 4 = 1%. Proses upgrade ini adalah percuma sekiranya anda memenuhi kriteria di atas.

BAGAIMANA NAK DAFTAR PAKEJ PROMOSI PENGEDAR ONEXOX

LANGKAH 1

 1. Daftar sebagai pengguna ONEXOX PREPAID atau ONEXOX BLACK terlebih dulu.
 2. Sekiranya anda daftar pakej prepaid ONEXOX, anda layak jadi pengedar ONEXOX Prepaid sahaja.
 3. Sekiranya anda daftar pakej BLACK ONEXOX, anda layak jadi pengedar ONEXOX Prepaid dan BLACK.

Untuk ONEXOX PREPAID

Klik button di bawah untuk daftar nombor baru atau kekalkan nombor lama

pakej promosi pengedar onexoxPERINGATAN : pastikan anda masukkan emel yang aktif semasa pendaftaran simkad

Untuk ONEXOX BLACK

Klik button di bawah untuk daftar nombor baru atau kekalkan nombor lama

pakej promosi pengedar onexoxPERINGATAN : pastikan anda masukkan emel yang aktif semasa pendaftaran simkad

LANGKAH 2

Selepas pendaftaran simkad berjaya, mohon hubungi pihak kami melalui link whats app di bawah untuk bantuan upgrade.

SOAL JAWAB

SOALAN 1 : Saya belum pernah menggunakan simkad ONEXOX. Bagaimana saya boleh daftar pakej promosi pengedar ini dan berapakah jumlah pendaftaran yang perlu saya bayar?

JAWAPAN 1 : Anda wajib menjadi penguna ONEXOX terlebih dulu. Anda boleh pilih sama ada ingin menggunakan prepaid atau black ONEXOX. Sekiranya anda menggunakan simkad prepaid, jumlah pendaftran pakej promosi adalah RM50. Jika anda menggunakan simkad black, jumlah pendaftaran pakej promosi adalah RM79.

SOALAN 2 : Jika saya telah menggunakan simkad ONEXOX, adakah saya layak daftar pakej promosi ini dan berapakah jumlah bayaran pendaftaran pakej?

JAWAPAN 2 : Ya, anda layak. Anda boleh gunakan nombor ONEXOX sedia ada dan bayaran pendaftaran pakej promosi pengedar adalah RM40 sahaja.

SOALAN 3 : Bilakan tempoh promosi ini akan tamat?

JAWAPAN 3 : Tempoh promosi akan tamat bila-bila masa dan HQ akan keluarkan pengumuman rasmi nanti. Rebutlah peluang keemasan ini serta merta kerana harga pakej asal pengedar ONEXOX adalah RM478

SOALAN 4 : Boleh tunjukkan saya testimoni-testimoni pengedar ONEXOX

JAWAPAN 4 : Ya, sudah pasti. Mohon rujuk gambar di bawah.

daftar-pakej-promosi-pengedar-one-xox
daftar-pakej-promosi-pengedar-one-xox
daftar-pakej-promosi-pengedar-one-xox
daftar-pakej-promosi-pengedar-one-xox

Lain-lain testimoni income boleh rujuk link http://xoxprepaidplan.com/potensi-pendapatan/

SOALAN 5 : Apakah yang perlu saya buat sebaik sahaja nombor ONEXOX saya diupgrade sebagai nombor dealer?

JAWAPAN 5 : Sebaik sahaja akaun pengedar anda diaktifkan, anda boleh restock simkad dan erecharge (ecash) dari pihak kami atau mana-mana Area Distributor ONEXOX yang berhampiran. Harga sekeping simkad ONEXOX untuk pengedar ONEXOX adalah RM7.80. Anda dah boleh mula daftar pengguna ONEXOX dan mula jana income sebagai pengedar ONEXOX. Lebih banyak pendaftaran yang anda buat, lebih tinggi potensi income anda di ONEXOX.

SOALAN 6 : Dalam jawapan tuan di JAWAPAN 5, tuan ada sebut mengenai erecharge (ecash). Saya tak faham apakah erecharge?

JAWAPAN 6 : Erecharge (ecash) adalah modal/kredit untuk jual topup. Anda boleh gunakan erecharge untuk topup semua nombor ONEXOX prepaid atau ONEXOX BLACK. Setiap kali anda topup nombor pelanggan ONEXOX anda juga akan dapat untung runcit untuk setiap transaksi topup yang anda buat. Anda boleh klik link http://pemasaransuperheroonexox.com/kelebihan-erecharge-onexox/ untuk lihat potensi jualan erecharge.

SOALAN 7 : Sebagai pengedar ONEXOX, adakah saya perlu capai sebarang target? Jika saya gagal capai target, adakah akaun pengedar akan terminate?

JAWAPAN 7 : Ya. Setiap pengedar ONEXOX mesti capai KPI yang telah ditetapkan. KPI pengedar onexox perlu dicapai setiap 6 bulan. Ada 2 KPI pengedar yang perlu dipenuhi iaitu jual topup melalui erecharge minimum RM500 dalam tempoh 6 bulan ATAU daftar 100 user beserta pengaktifan dalam tempoh 6 bulan. Anda boleh pilih mana-mana satu dari KPI di atas. Anda boleh dapatkan info mengenai KPI di sini melalui link http://xoxprepaidplan.com/kpi-pengedar-onexox/. Sekiranya anda tak capai KPI dalam tempoh 2 cycle, akaun pengedar anda akan terminate.

SOALAN 8 : Bagaimana saya nak capai KPI pengedar ONEXOX?

JAWAPAN 8 : Mohon rujuk link http://xoxprepaidplan.com/kpi-pengedar-onexox/ . Dalam link ini ada diterangkan tentang KPI dan mengapa KPI pengedar ONEXOX diwujudkan dan juga diterangkan detail bagaimana cara mudah nak capai KPI pengedar ONEXOX.

SOALAN 9 : Apakah jaminan saya untuk berjaya dalam bisnes ini?

JAWAPAN 9 : Terima kasih atas soalan ini. Tiada jaminan untuk anda berjaya sebagai pengedar ONEXOX sekiranya anda GOYANG KAKI. Tetapi pihak kami beri jaminan yang kukuh sekiranya anda berusaha bersungguh-sungguh, anda boleh capai income 4 angka sebulan dalam tempoh setahun. Yang penting teknik dan strategi yang betul perlu dibuat. Anda boleh rujuk link berikut tips bagaimana jana income 4 angka sebulan sebagai pengedar ONEXOX. http://xoxprepaidplan.com/tips-jana-income-4-angka-subdealer/ pengedar onexox

KAMI BANTU ANDA…

Klik Button Di Bawah Untuk Lihat Cara Mudah Dealer ONEXOX Hasilkan Jualan

Like kami di Facebook untuk dapatkan info update dan promosi terkini dari ONEXOX!