Kelebihan Pengedar Onexox

Menjadikan ONEXOX sebagai sumber pendapatan atau kerjaya bukanlah satu tugas yang susah. Bisnes ini boleh dilakukan secara part time atau full time. Dengan bermodalkan RM40, anda sudah boleh menjadi pengedar simkad. ONEXOX kini telah dikenali di seluruh tanah air. Produk ONEXOX sudah berada di pasaran sejak 2014 dan sehingga 2019, ONEXOX telah mempunyai lebih dari 2.5 juta pelanggan. Dalam artikel ini, admin ingin terangkan kelebihan sebagai pengedar simkad ONEXOX. Teruskan membaca dan semoga artikel ini memberi suntikan semangat kepada anda untuk daftar dealer ONEXOX.

KELEBIHAN PENGEDAR ONEXOX

ONE XOX SDN. BHD. menawarkan kepada anda peluang perniagaan dalam industri telekomunikasi. ONEXOX menawarkan insentif lumayan yang berterusan kepada pengedar yang membuat pengaktifan simkad ONEXOX. Modal permulaan sebagai pengedar sangatlah minima dan dengan bermodalkan RM40, anda sudah boleh sertai bisnes ini. Antara kelebihan sebagai pengedar ONEXOX adalah:

 1. Perniagaan ini memperolehi Sijil Pengiktirafan Patuh Syariah
 2. Perniagaan yang sah di sisi undang-undang dan diiktiraf oleh pihak KPDNHEP.
 3. Pengedar boleh pilih sama ada menggunakan nombor baru atau mengekalkan nombor telefon yang sedia ada.
 4. Modal pendaftaran adalah minimum dan perniagaan ini mempunyai risiko yang rendah.
 5. Simkad ONEXOX adalah produk kegunaan harian dengan kadar panggilan dan data yang sangat berpatutan dan menjimatkan.
 6. Bisnes ini mempunyai pasaran tersedia dan permintaan yang tinggi terutamanya dalam norma baru disebabkan Covid19. Sila rujuk graf di bawah.
 7. Mempunyai potensi tinggi untuk repeat sales dan kesetiaan pelanggan yang berpanjangan.
 8. Pengedar ONEXOX boleh menjana pendapatan berterusan
 9. Sistem pengedar telah tersedia untuk memulakan perniagaan
 10. Boleh berniaga di mana-mana sahaja secara offline atau online. ONEXOX juga menyediakan PERCUMA affiliate store online bagi membantu setiap pengedar melakukan jualan simkad secara atas talian.
 11. Perniagaan yang boleh diwariskan.

POTENSI BISNES ONEXOX DI MALAYSIA

Merujuk kepada data yang dikeluarkan oleh SKMM, bisnes ONEXOX mempunyai potensi yang sangat besar. Anda boleh rujuk data di bawah.

Kelebihan Pengedar Onexox

DAFTAR PENGEDAR ONEXOX

kelebihan pengedar onexox

Sertai Kami Sebagai Pengedar Sah ONEXOX. ONEXOX Membuka Peluang Jana Pendapatan 4 – 5 ANGKA Sebulan Sebagai Pengedar ONEXOX Dengan Kos Permulaan Yang Sangat Minima Dan Mampu Milik

Like kami di FB untuk dapatkan info dan update promo terbaru dari Onexox.