Categories
ONEXOX BLACK Panggilan Tanpa Had Unlimited Call

PELAN UNLIMITED CALL BLACK ONEXOX | PAKEJ PANGGILAN TANPA HAD ONEXOX

Home » ONEXOX BLACK » PELAN UNLIMITED CALL BLACK ONEXOX | PAKEJ PANGGILAN TANPA HAD ONEXOX

pakej-unlimited-call-one-xox-black

 

Onexox melakukan satu lagi kejutan. Pelan ONEXOX BLACK B39PLUS20 yang baru diperkenalkan memberi tawaran yang lebih hebat kepada pengguna-pengguna setia ONEXOX BLACK. Kalau anda mencari pelan unlimited call kesemua rangkaian yang murah dengan coverage yang terbaik, inilah pelan yang mesti dipakai.

Pelan BLACK B39PLUS20 yang baru akan memberikan panggilan tanpa had (Unlimited Call) sepanjang masa ke semua talian tempatan. Melalui pakej BLACK B39PLUS20 ini juga, pengguna akan menikmati 12GB data berkelajuan tinggi (4G LTE), tiada sebarang sekatan kelajuan. Data ini boleh dikongsi dan carry forward. Di samping itu, pengguna Black B39PLUS20 akan turut menikmati 100 sms percuma ke semua talian.

Berikut kami senaraikan sekali lagi kelebihan-kelebihan pakej unlimited call B39PLUS20

  • Data anda sentiasa aktif. Anda tidak perlu sms kod atau kena buat pembayaran pendahuluan untuk aktifkan kuota.
  • Baki kuota data & SMS akan carry forward ke bulan depan sekiranya tidak habis digunakan dalam bulan ini.
  • Tiada kontrak yang menyusahkan pengguna. Anda boleh tukar pelan bila-bila masa sahaja.
  • Pembayaran bil yang sangat mudah. Ini paling best. Anda nak pergi bayar kat center pun boleh. Pakai kad kredit atau debit kad pun boleh. Nak bayar melalui online banking pun boleh. Nak topup macam prepaid biasa kat mana-mana kedai yang ada jual topup XOX pun boleh. Topup juga boleh beli kat Seven Eleven. Mudah bukan.

Bagaimana, memang gila-gila tawaran terbaru dari Onexox ini kan? Jika berminat, anda boleh buat tempahan pakej unlimited call B39PLUS20 BLACK Onexox melalui link di bawah. PERCUMA postage.

onexox-black-b59-unlimited-call-pakej-panggilan-tanpa-had-one-xox

Anda juga menghubungi mana-mana pengedar ONEXOX yang berhampiran dengan tempat anda melalui link di bawah untuk dapatkan simkad BLACK ONEXOX. KLIK DI SINI pne-xox-black-b59-unlimited-call