Categories
Hotspot

Onexox Broadband Plan

Dalam post kali ini, kami ingin menjawab beberapa soalan yang sering ditanya oleh pengguna iaitu:

  1. Bolehkah simkad Onexox dipasang pada broadband dan dijadikan modem?
  2. Apakah plan XOX yang sesuai untuk hotspot?
  3. Adakah data Onexox unlimited hotspot?
  4. Berapakah kelajuan hotspot simkad Onexox?

Jawapan

Simkad Onexox boleh dipasang pada mana-mana handphone atau broadband dan boleh digunakan sebagai modem untuk hotspot. Buat masa ini, kesemua plan prepaid dan Black boleh digunakan untuk hotspot data Onexox. Onexox tidak berikan unlimited data untuk hotspot. Data hotspot bergantung kepada pakej atau plan yang dilanggan oleh pengguna.

Pengguna boleh hotspot kesemua data yang dilanggan tanpa sebarang pecahan dan boleh hotspot data sehingga habis. Untuk hotspot, Onexox berikan unlimited speed dan unlimited user. Pengguna boleh hotspot data Onexox dengan sesiapa sahaja.

Masalah

Trend pengguna sekarang, ramai yang guna bil atau plan pascabayar memerlukan data hotspot yang besar, tetapi kebanyakan telco lain hanya berikan sedikit sahaja data hotspot contohnya 3GB, 5GB dan 10GB. Jika data hotspot habis, pengguna terpaksa add on data atau kelajuan internet akan menjadi sangat perlahan menyebabkan pengguna tidak boleh buat Zoom, Google Meet, kelas online dan lain-lain lagi.

Penyelesaian di Onexox

Dengan ONEXOX anda akan dapat data 100% tiada pecahan, tiada pecahan hotspot, tiada pecahan data aplikasi, tiada pecahan harian, mingguan, tiada pecahan siang dan malam. Semua data yang tidak habis, boleh carry forward ke bulan berikutnya. TIADA PEMBAZIRAN!

Sungguh sedih apabila kita bayar mahal-mahal tapi data dikawal oleh syarikat dan akan hangus begitu saja jika tidak digunakan. Mahu tak mahu, anda kena habiskan juga data.

Jangan risau! Di ONEXOX, anda boleh kekalkan nombor lama anda kepada pelan Pascabayar Onexox Black yang menawarkan data pukal 44GB hingga 100GB data internet dan panggilan tanpa had! Anda juga boleh pilih nombor baru Onexox yang lebih menarik. Anda boleh lihat dan baca testimoni pengguna data buffet Onexox. KLIK DI SINI

Onexox Broadband Plan

Onexox Broadband Plan

Plan B59DB

44Gb, 100 sms dan Unlimited Call. Free postage!

Onexox Broadband Plan

Plan B89DB

100Gb, 200 sms dan Unlimited Call. Free postage!

Plan ini adalah TERHAD. Anda boleh klik button whats app di bawah untuk dapatkan info lanjut. InsyaAllah pihak kami akan bantu anda dan beri panduan langkah demi langkah bagaimana nak daftar plan terbaik ini. Jika anda tak daftar segera anda memang rugi sebab pelan data special Onexox Black ini sangat jimat! Jika ada pertanyaan, anda boleh whats app admin untuk dapatkan info lanjut.

Like Kami di FB untuk dapatkan info dan promosi terkini dari XOX. Onexox Broadband Plan!