XOX ONLINE DEALER RECRUITMENT

Kami ada berita baik kepada semua pengedar atau dealer ONEXOX! Kini ada boleh daftar dealer XOX secara online tanpa perlu bertemu dengan bakal dealer baru anda. Semuanya dilakukan di hujung jari sahaja. Kerja recruitment dealer menjadi lebih mudah dan cepat. New Tool untuk membantu anda merekrut pengedar baharu melalui Dalam Talian!

Apakah XOX ONLINE DEALER RECRUITMENT Portal? Portal Pengambilan Peniaga Baharu Dalam Talian ialah platform digital yang direka untuk semua pengedar sah XOX & ONEXOX merekrut pengedar baharu menggunakan Kod QR atau Pencari Sumber Seragam (URL) sedia ada mereka, sama ada dalam talian atau luar talian.

Hanya promosikan dan kongsi pautan Kod QR/URL anda melalui saluran media sosial anda (dalam talian), cetak pada risalah/risalah (luar talian) atau mana-mana medium yang anda fikir boleh menjangkau bakal peniaga baharu. Kami amat percaya bahawa dengan portal pengambilan baharu ini, akan membantu anda merekrut lebih ramai pengedar baharu.

Sebaik sahaja bakal peniaga baharu mengimbas Kod QR atau mengklik Pautan URL, mereka akan diarahkan ke portal pengambilan peniaga baharu untuk mendaftar sendiri pengedar mereka. Pemenuhan stok hendaklah diuruskan oleh XOX dan stok akan dihantar kepada pengedar baru jika ada.

Nak lihat kelebihan dealer ONEXOX? Klik sahaja DI SINI. Like kami di FB untuk dapatkan info dan update promo terbaru dari Onexox.