Simkad PDPR Terbaik Untuk Pelajar dan Guru

Apakah Simkad PDPR Terbaik Untuk Pelajar dan Guru

Sepanjang tempoh PKP, ramai ibu bapa, guru dan pelajar tercari-cari simkad dan plan apakah yang terbaik untuk PDPR memandangkan Covid19 masih tiada berpenghujung. Dalam norma baru kini, simkad dah menjadi keperluan utama selain alat tulis untuk pelajar sekolah.

Antara cabaran dan kekangan yang dihadapi adalah anak-anak terpaksa berkongsi telefon kerana plan hotspot yang terlalu limited, ada sekatan kelajuan, coverage teruk, dan bayaran plan yang terlalu mahal tidak sepadan dengan pakej yang ditawarkan. Selain dari anak-anak dan ibu bapa, sebenarnya yang paling struggle untuk merencanakan persekolahan PdPR adalah warga pendidik.

Musim PKP ini, Ramai Yang Kena Duduk di Rumah

  1. Suami isteri yang berkerjaya kena siapkan kerja pejabat di rumah.
  2. Anak-anak kena PDPR iaitu belajar secara online melalui zoom & Google classroom.
  3. Selain siapkan kerja pejabat di rumah dan kerja sekolah di rumah, masa yang banyak sudah tentu dihabiskan untuk streaming video menggunakan android box atau smart TV.

Semua ini memerlukan data hotspot yang besar. Lebih malang sekali, di Malaysia tak banyak pilihan yang disediakan oleh syarikat telco yang tawarkan data hotspot besar!

Sehinggalah datang ONEXOX tawarkan plan hotspot 44GB @ 100GB yang lebih murah. Kalau telco lain, plan macam ini bermula RM180 – RM190 sebulan tetapi di ONEXOX, harga plan tak sampai RM100 sebulan. Jauh sangat bezanya. Sangat MURAH! Kalau ada modem, anda boleh masukkan dalam modem dan jadikan wifi di rumah.

100% Full Kuota Untuk HOTSPOT

ONEXOX sentiasa prihatin untuk PDPR anak-anak, warga pendidik dan golongan yang berkerjaya. Kini ONEXOX tawarkan 2 plan data besar dengan 100% kuota data boleh hotspot dengan unlimited user! Kesemua data adalah berkelajuan tinggi tanpa pecahan. Tak kira sektor awam dan swasta, kami di ONEXOX sentiasa memberi yang terbaik tanpa pilih kasih kerana kami sayang anda semua.

  • Simkad PDPR Pelajar Guru
  • Simkad PDPR Pelajar Guru
  • Simkad PDPR Pelajar Guru
  • Simkad PDPR Pelajar Guru
Simkad PDPR Pelajar Guru

Pelan B59DB

Plan B59DB menawarkan anda data hotspot sehingga 44GB dan Unlimited Call kesemua Rangkaian!

Simkad PDPR Pelajar Guru

Pelan B89DB

Plan B89DB menawarkan anda data hotspot sehingga 100GB dan Unlimited Call kesemua Rangkaian!

LIKE KAMI DI FACEBOOK untuk dapatkan tips dan promosi terkini dari ONEXOX