Plan EXTRA SYOX PREPAID voucher

Dapatkan Plan Prepaid Onexox Terbaru EXTRA SYOX PREPAID voucher

Plan EXTRA SYOX PREPAID

Plan hebat dan murah ini amat sesuai untuk penggunaan internet di bawah 1 GB sehari. Pakej ini tersedia untuk pengguna baru Onexox prepaid dan Nusantara Prepaid. Untuk pengguna sedia ada, mereka boleh melanggan pakej SYOX30 melalui promosi happy hour yang ditawarkan.

Pengenalan Plan SYOX30

Plan ini adalah pakej terbaru dari Onexox kepada pengguna PREPAID. SYOX30 merupakan VOUCHER dan bukannya Season Pass. Kelebihan pakej SYOX30 adalah voucher ini boleh dibeli dahulu, disimpan dan digunakan apabila diperlukan. Voucher ini boleh disimpan sehingga 365 hari.

Voucher ini boleh ditebus menggunakan aplikasi XOX BLACK. Jika anda belum muatturun applikasi XOX Black, anda boleh download DI SINI. SYOX30 menawarkan 21GB data highspeed + 10GB basic data + 50 minit panggilan kesemua rangkaian. SYOX30 ditawarkan dengan harga RM30.

21GB highspeed ini dipecahkan sebanyak 700MB sehari. Sekiranya 700MB habis digunakan, secara automatik data basic akan diaktifkan. Pengguna juga boleh beli Add On SYOX30 dengan harga yang sangat murah.

700MB berikutnya akan dimasukkan pada jam 12.00 am setiap hari sepanjang tempoh langganan. Sekiranya 700MB ini tidak habis digunakan dalam masa sehari, data ini tidak carry forward ke hari berikutnya kerana setiap 12 malam, data akan reset kepada 700MB yang baru.

Minit panggilan 50 minit yang ditawarkan bersama-sama plan SYOX30, akan masuk dalam Season Pass dan minit panggilan ini boleh carry forward ke bulan berikutnya. Sebagai kesimpulan, pakej SYOX30 ini amat sesuai bagi penggunaan data yang kurang 1GB sehari.

Contoh Mudah

Mustakim membeli Happy Hour Syox30 pada 21/1/2021 kemudian menebus pada hari yang sama. Hari pertama guna sehingga jam 6 petang data 700 mb telah pun habis. Mustakim tak berminat dengan data basic dan Mustakim boleh membuat pembelian Add On 500mb dengan harga RM2.

Jam 11.50 pm data 500mb yang Mustakim beli tadi masih berbaki 100MB dan data ini akan BURN sebaik sahaja jam 12.00 am. Seterusnya data 700MB yang baru akan masuk untuk hari berikutnya. Kitaran 700mb setiap hari ini berlanjutan sehingga 30 hari mengikut kiraan 700mb x 30days = 21GB.

Dapatkan Plan Prepaid Terbaru EXTRA SYOX PREPAID voucher

Berikut admin berikan FAQ berkenaan pelan prepaid terbaru dari Onexox.

ItemQuotaDetailsValidity
High-Speed Data*21GB
(700MB/daily)
Instantly activated upon redemptionFor 30 days
Talk Time Minutes50 Minutes
(one time off)
Instantly credited into Season Pass upon redemptionAble to carry forward and use, provided Prepaid account is active
Basic Internet10GBOnly activated when daily quota has been fully utilized30 days

Note

*The 700MB/daily will be valid up until 11:59PM daily upon redemption of EXTRA SYOX PREPAID voucher, regardless of the redemption time. (E.g., Regardless if you redeem the EXTRA SYOX PREPAID voucher at 5PM or 11:59PM on the same day, a fresh batch of 700MB will be renewed at 12AM for the remaining days)

Pro Tip: Redeem EXTRA SYOX PREPAID voucher in the morning to get the most SYOX out of it!

Untuk lebih detail mengenai FAQ, Terma & Syarat Plan ini anda boleh terus layari website XOX melalui button di bawah.

Anda ingin menjadi salah seorang dari pengguna ONEXOX?

Ayuh sertai kami hari ini juga sebagai pengguna ONEXOX. Sebagai pengguna ONEXOX, anda berpeluang menjana pendapatan pasif TANPA modal dalam program UGU. Selain menikmati kelajuan internet tanpa had, anda juga akan berpuas hati dengan segala data, minit panggilan dan SMS carry forward ke bulan berikutnya sekiranya tidak habis digunakan! Daftar sekarang sebagai pengguna Prepaid atau Black Onexox.

Plan EXTRA SYOX PREPAID

Onexox Prepaid

Anda akan menikmati tempoh sah sehingga 28 bulan!

Cara Semak Baki BLACK Onexox

Onexox Black

Tiada kontrak, Tiada Pembaziran dan 24/7 Internet berkelajuan tinggi!

Like Kami di FB