BLACK TKKR SAG B39PLUS50

BLACK TKKR SAG B39PLUS50

PENGENALAN BLACK TKKR

Berkuatkuasa 22 MAC 2019, ONEXOX dengan bangganya telah melancarkan satu lagi pakej promosi hebat untuk semua pengguna ONEXOX iaitu BLACK TKKR SAG B39PLUS50. Pakej ini dilancarkan khas untuk penyokong-penyokong ONEXOX TKKR SAG Team yang kini sedang berusaha membawa nafas baru dalam industri sukan Lumba Motor Malaysia. Pelan ini menawarkan panggilan tanpa had (UNLIMITED CALL), 25 GB data berkelajuan tinggi (HIGHSPEED) dan percuma 200 SMS kesemua talian. Pakej ini dibuat sebagai memenuhi permintaan rakan-rakan niaga yang ingin turut serta menyumbang kepada team ONEXOX TKKR SAG.

KELEBIHAN

Selain dari panggilan tanpa had, antara kelebihan lain simkad BLACK TKKR SAG B39PLUS50 adalah kesemua baki data dan SMS yang belum digunakan tidak akan hangus dan akan dibawa ke hadapan selamanya (CARRY FORWARD) selagi akaun pelanggan masih AKTIF. Paling istimewa simkad ini juga mempunyai fungsi info terkini sukan lumba motor terutamanya melibatkan team ONEXOX TKKR SAG. Peminat sukan permotoran boleh dapatkan info pasukan ONEXOX TKKR SAG melalui USSD menu *150#

CIRI-CIRI BLACK B39PLUS50

  • 25 GB data berkelajuan tinggi
  • Panggilan tanpa had
  • 200 SMS ke semua rangkaian
  • komitmen bulanan RM89

ONEXOX TKKR SAG

BLACK TKKR SAG B39PLUS50
BLACK TKKR SAG B39PLUS50

Team Pelumba Motosikal Malaysia – Sepanyol yang pertama bersaing dalam 4 perlumbaan tahun 2019 ini
Moto2 GP, FIM REPSOL CEV MOTO2, FIM Asia Road Racing Championship (ARRC) & Petronas Cub Prix.

BLACK TKKR SAG B39PLUS50

Sekiranya anda berminat untuk menjadi sebahagian dari pasukan ONEXOX TKKR SAG, anda boleh dapatkan segera promosi istimewa ini. Anda boleh pilih sama ada untuk menggunakan nombor baru atau kekalkan nombor lama anda. Pelan istimewa BLACK TKKR SAG B39PLUS50 dibawakan khas kepada anda oleh ONEXOX.

Nota :

Kos penghantaran adalah percuma. Beli simkad Onexox TKKR sekarang juga.

like-kami-di-fb