Kelebihan ONEXOX BLACK

Dalam artikel kali ini, pihak kami akan membincangkan kenapa pelan Onexox Black LEBIH BAIK dari semua pelan postpaid yang lain?

Anda bandingkan sendiri…

Data anda sentiasa aktif. Anda tidak perlu sms kod atau kena buat pembayaran pendahuluan untuk aktifkan kuota.

★ Baki kuota minit panggilan, data & SMS akan carry forward ke bulan depan sekiranya tidak habis digunakan dalam bulan ini. Lain-lain Telco, kesemua baki kuota minit panggilan, data dan sms akan hangus. Tiada pembaziran berlaku.

Tiada kontrak yang menyusahkan pengguna. Anda boleh tukar pelan bila-bila masa sahaja.

Pembayaran bil yang sangat mudah. Ini paling best. Anda nak pergi bayar kat center pun boleh. Pakai kad kredit atau debit kad pun boleh. Nak bayar melalui online banking pun boleh. Nak topup macam prepaid biasa kat mana-mana kedai yang ada jual topup XOX pun boleh. Topup juga boleh beli kat Seven Eleven. Mudah bukan.

★ Selain dari prepaid biasa, Onexox Black pun ada referral program. Setiap nombor yang diperkenalkan, anda berhak dapat 6% dari nilai pakej yang dilanggan. Wooowww.

Anda nak tahu berkenaan referral program Onexox?? KLIK DI SINIKelebihan-black-onexox

JADI TUNGGU APA LAGI..???

❌ Lupakanlah lain-lain Telco yang paksa anda ikat kontrak sampai berbulan-bulan. Selamatkan diri anda.

❌ Lupakanlah lain-lain Telco yang buang duit bil anda dengan hangusnya baki kuota bulanan anda.

❌ Lupakanlah lain-lain Telco yang cuba kawal cara anda nak guna handphone anda sendiri. Lupakan Telco yang hadkan speed internet & lupakan juga Telco yang ada sekatan anda nak layari media sosial apa. Sanggupkah anda biarkan data yang tak habis dibiarkan hangus begitu saja. Jangan lupa, anda bayar semua tu, jadi ia adalah hak anda.

Kesimpulannya, sudah-sudah lah jadi mangsa pelan Telco yang hanya menguntungkan poket mereka sahaja yang berselindung di sebalik terma & syarat yang tersembunyi.

Kembalikan kuasa anda dalam  menentukan penggunaan handphone ke tangan anda sendiri!

BERTUKARLAH KE ONEXOX BLACK !

Kelebihan-onexox-black
Klik jer

#kelebihanonexoxblack