Admin

Salam Perkenalan,

Nama saya Narul Erwan Shah bin Hasan dan saya berasal dari Perlis. Kebolehan saya ialah bidang pemasaran online dalam dan luar Malaysia serta membantu ramai orang menjana pendapatan yang lumayan melalui internet. Saya berpengalaman lebih dari 10 tahun dalam pemasaran internet (Internet Marketing) bermula tahun 2005.

Kemahiran dan pengalaman saya sebagai online marketer menjadikan saya seorang usahawan online serta menjadi mentor kepada sesiapa sahaja yang ingin mempelajari ilmu online marketing. Saya telah menerbitkan Skrip Pemasaran Superhero Onexox yang menyediakan kemudahan kepada sesiapa sahaja yang ingin menceburi bisnes Onexox melalui perkongsian teknik terbaik online dan offline bagaimana anda boleh hasilkan pendapatan pasif 4 angka sebulan melalui bisnes Onexox dan Alhamdulillah saya telah berjaya rekrut ratusan subdealer/dealer Onexox yang bernaung di bawah saya. Anda boleh dapatkan info produk ini melalui PEMASARANSUPERHEROONEXOX.COM. Bagi individu yang kenal saya pastinya mereka tahu saya pernah menganjurkan bengkel dan personal coaching berkenaan pendapatan dari sumber internet.

Straight to the points, selalunya persepsi kita, untuk berjaya dalam bisnes mesti bermula dengan modal yang besar untuk mendapatkan keuntungan lumayan. Kita nampak bisnes konvensional di luar sana BESAR tetapi hakikatnya keuntungannya KECIL malah risiko kerugian adalah cukup tinggi. Bezanya bisnes OneXOX pula ialah ianya nampak kecil tetapi potensi keuntungan cukup BESAR. Bisnes untung seposen dua posen dan seciput inilah yang sebenarnya bisnes yang kita perlu rebut kerana modalnya bermula dengan RM10 dan TIDAK memungkinkan kita jatuh muflis. Fikir-fikirkan…

Jangan cepat berputus asa. Saya tahu apa yang diingini oleh tuan dan puan. Yang paling penting, saya tahu sistem pemasaran internet apa yang praktikal dan boleh difahami dengan mudah oleh tuan dan puan untuk menjalankan bisnes OneXOX dengan mudah dan ringkas yang saya yakin 100% tuan dan puan juga boleh lakukan. Usaha saya ini juga adalah untuk memenuhi tanggungjawab untuk menyebarkan pengetahuan ini kepada seluruh ahli OneXOX dalam networking saya supaya mencapai matlamat menghasilkan wang tanpa henti sampai bila-bila sebagai terma leadership saya.

Untuk berjaya dengan OneXOX, tuan dan puan perlu melengkapkan diri dengan pengetahuan asas bisnes ini dengan pendekatan yang paling mudah. Cara mempelajarinya adalah melalui orang yang berpengalaman serta mengetahui aspek tentang ilmu pemasaran, sebagai leader yang bertanggungjawab dan sentiasa bersedia memenuhi kriteria yang tuan puan harapkan dalam perniagaan prepaid OneXOX.

Yang sedia membimbing tuan dan puan.

Narul Erwan Shah bin Hasan

Narul Erwan Shah Hasan

 

 

 

 

 

Admin,
xoxprepaidplan.com

Telefon : 010-7946587

Facebook :

facebook.com/MomentumBisnesOnline