Categories
Prepaid ONEXOX Promosi Terbaru ONEXOX ULTIMATE 35 XOX

PELAN ULTIMATE 35 ONEXOX PREPAID

Assalamualaikum wbr dan Salam Hormat kepada semua pengguna simkad ONEXOX. Anda pernah dengar ULTIMATE 35 XOX? Kami berbesar hati memperkenalkan pelan terbaru ONEXOX prepaid buat anda. Tawaran yang ditunggu-tunggu akhirnya tiba. Kami dengan bangganya mengumumkan pelancaran tawaran Pelan ULTIMATE 35 kepada semua pelanggan Onexox Prepaid.

Pelanggan kini boleh menikmati hotspot tanpa had dan data unlimited yang dihadkan kelajuan pada 3Mbps di bawah Dasar Penggunaan Adil (FUP) dengan harga hanya RM35.

Apa itu Pelan Ultimate 35 XOX?

 1. Plan Ultimate 35 XOX menawarkan peranti hotspot tanpa had dan data sepanjang hari dengan harga RM35 sahaja. Pelan ini menawarkan data tanpa had dan hotspot peranti tanpa had untuk semua pelanggan prepaid ONEXOX selama tiga puluh hari (Tempoh Sah). Istilah hotspot peranti tanpa had bermakna pelanggan boleh hotspot kepada seberapa banyak peranti yang pelanggan mahu dan berkongsi tarikh dengan sesiapa sahaja selagi terdapat data aktif.
 2. Untuk tujuan Pelan ini, data tanpa had di bawah pelan ini ditawarkan Fair Usage Policy (FUP) dan dihadkan pada data 50GB setiap bulan dalam tempoh sah.
 3. Tempoh sah laku pelan ini 30 hari adalah daripada langganan pelan yang berjaya. Pelan ini dilancarkan pada 18 November 2021 dan akan tersedia sehingga diberitahu kelak.
 4. Pelan ini hanya tersedia kepada yang berikut :
  • Pelanggan Prabayar ONEXOX baru (Pendaftaran Baru dan MNP)
  • Pelanggan Prabayar sedia ada
 5. Melainkan dinyatakan di atas, pelan ini tidakboleh digabungkan dengan sebarang tawaran yang lain.
 6. Pelan ini menawarkan hotspot tanpa had dan data tanpa had di mana kelajuan data akan dihadkan pada 3Mbps untuk setiap langganan.
 7. Pelan ini tidak boleh dipindahkan atau dikongsi dengan mana-mana nombor mudah alih lain.
 8. Untuk Pelanggan Baru Prepaid ONEXOX :
  • Bermula 18 November 2021, pelanggan prabayar ONEXOX yang baru akan layak untuk membeli Pelan Ultimate 35 sebagai Welcome Deal dalam tempoh 10 hari hari kalendar selepas pengaktifan simkad berjaya. Permintaan untuk membeli Pelan Ultimate 35 sebagai Welcome Deal selepas sepuluh hari kalendar tidak akan dilayan.
  • Setelah pertama kali berjaya membeli Pelan Ultimate 35 sebgai Welcome Deal, pelanggan baru sama ada mengaktifkan pelan Prabayar ONEXOX mereka melaluiMNP atau pendaftaran nombor baru akan menerima dua puluh lapan bulan tempoh sah dengan serta merta dan dilanjutkan dari tarikh pembelian.
  • Pelanggan yang menukar pelan dari ONEXOX BLACK ke ONEXOX PREPAID boleh membeli Pelan Ultimate 35 sebagai pakej Welcome Deal tetapi TIDAK layak untuk tempoh sah dua puluh lapan bulan.
  • Pelanggan yang ingin pengembalian semula akaun (reinstate) sama ada pengembalian semula untuk Prabayar ONEXOX atau ONEXOX BLACK kepada ONEXOX Prepaid layak untuk membeli pakej Welcome Deal dan tempoh sah dua puluh lapan bulan.
 9. Untuk pelanggan prabayar ONEXOX sedia ada :
  • Pelanggan prabayar ONEXOX sedia ada akan dapat melanggan Pelan Ultimate 35 ini pada bila-bila masa dengan syarat pelanggan tidak melanggan sebarang pelan data lain.

Ciri-Ciri Pelan Ultimate Data 35

1. Harga langganan RM35 (sah selama 30 hari)

2. Data besar sehingga 50GB (FUP)

3. Kelajuan data 3Mbps

4. Unlimited hotspot tanpa had peranti

5. 50 Minit Panggilan

6. Pembaharuan automatik (jika kredit mencukupi)

Jika langganan telah digunakan sepenuhnya sebelum 30 hari, pelanggan boleh membeli semula pelan Ultimate Data 35.

Terma dan Syarat

Untuk lihat Terma dan syarat pelan Ultimate 35 ONEXOX PREPAID : Sila KLIK DI SINI

Soalan Lazim

Untuk lihat soalan-soalan lazim pelan Ultimate 35 ONEXOX PREPAID : Sila KLIK DI SINI

Cara Langgan atau Beli Pelan Ultimate 35

Untuk langgan plan UNL 35, Sila KLIK DI SINI

Daftar Sekarang dan Dapatkan Pelan Prepaid Tanpa Had ULTIMATE 35

PELAN ULTIMATE 35 ONEXOX

Dah sedia untuk maju terusssss dengan #Ultimate35 baharu! Internet dan strim sepuasnya pada harga yang membingungkan!!! Data Tak habis-habis dan Tempoh sah tak mati-matiā€¦.

Like kami di FB untuk dapatkan info dan update promo terbaru dari Onexox.