Simkad ONE XOX Prepaid

ONEXOX dengan bangganya memperkenalkan SIMKAD ONE XOX PREPAID – inovasi PRABAYAR TERBARU dari ONEXOX. Sekali lagi Prepaid ONE XOX MENGGEGARKAN industri telekomunikasi di Malaysia…
Satu-satunya Telco prabayar yang menawarkan kadar caj terendah, lebih menjimatkan dan sangat menguntungkan!

one-xox-prepaid

one-xox-prepaid

simkad-onexox-prepaid

Xox Internet

ONEXOX Bantu Anda JIMAT DUIT, Bukan Untuk BAZIR DUIT!

ONEXOX menawarkan pelan yang fleksibel bagi memenuhi keperluan telekomunikasi harian anda. Selain kadar biasa yang kompetitif, ONEXOX juga menawarkan lebih penjimatan ke atas kadar rendah apabila baki kredit di dalam Akaun Dedikasi digunakan. Beberapa denominasi tambah nilai yang dibuat akan dipecahkan ke Akaun Dedikasi dan Akaun Utama bagi memberi ruang penjimatan kepada anda.

12 KELEBIHAN yang bakal anda dapat serta merta sebaik sahaja anda mengaktifkan simkad ONE XOX Prepaid

SEBAB 1:

Simkad ONE XOX Prepaid serendah RM10 sahaja. Kredit/Airtime tersedia RM5

simkad-onexox-prepaid

free-kredit-rm5-simkad-one-xox

Kenapa perlu bayar lebih untuk mendapatkan Simkad Yang Murah dan Menjimatkan?? Anda boleh memilih sama ada ingin mengekalkan Nombor lama (MNP) atau memilih Nombor baru (SP). Untuk Simkad Nombor baru (SP) terdapat Nombor VIP (Nombor Cantik) yang boleh dipilih (TERHAD). Untuk Simkad MNP anda akan dapat 28 bulan tempoh sah aktif secara PERCUMA! Semua orang mampu! termasuk golongan pelajar sekolah pun mampu menggunakan ONEXOX!

SEBAB 2:

Panggilan Short Call dan VoiceMail serendah 5 Sen Seminit!

simkad-onexox-prepaid

short-call-xox-mobile-prepaid

Ramai di antara pengguna handphone tidak sedar/perasan, berapa banyak duit yang dihabiskan setiap kali panggilan masuk ke voice mail. Kebiasaan Telco lain mengenakan charge SEMINIT jika anda membuat panggilan kurang dari 10 saat, tetapi TIDAK di ONEXOX, kadar panggilan kurang dari 10 saat hanya 5 sen sahaja!

SEBAB 3:

Internet Berkelajuan Tinggi

simkad-onexox-prepaid

high-speed-internet-4g-onexox

Kelebihan ketara dalam ONEXOX ialah Internet “Unlimited Speed” iaitu tiada catuan kelajuan internet samada off-peak atau Peak-hour. Di ONEXOX juga, tiada terma ‘Pay Per Use’ bagi penggunaan data. Sekiranya kuota data telah tamat, maka tiada akses internet pay per use tanpa sengaja seperti telco lain yang akan berlakunya kehilangan kredit anda secara senyap! Jadi, jika kuota telah habis, anda boleh melanggan semula pakej yang sama atau pakej lain, dan tempoh aktif akan diperbaharui dengan tempoh yang baru. Anda dapat apa yang anda bayar pada kelajuan maksimum tanpa had! Pelan data ONEXOX menyokong hampir semua jenis alat peranti dan telefon pintar. Sila pastikan anda membuat tetapan yang betul. ONEXOX menawarkan pelan data berkelajuan tinggi (tanpa kawalan kelajuan) sehingga 7 mbps bagi penggunaan 3G dan terkini lebih laju dengan 4G LTE. Dengan ini, semua pengguna simkad ONEXOX bebas melayari internet tanpa gangguan kelajuan.

SEBAB 4:

1800 SMS PERCUMA Ke Rangkaian Yang Sama Untuk Pengguna Baru

simkad-onexox-prepaid

Send-free-SMS-Xox-Plan

Untuk pengguna starter baru ONEXOX, anda akan diberikan 1800 SMS percuma sesama talian ONEXOX. SMS percuma ini diberi sebanyak 150 SMS setiap bulan selama 12 bulan. Anda boleh SMS dengan sesiapa sahaja sehingga lebam.

SEBAB 5:

10 Friends dan Family untuk ke semua Telco

simkad-onexox-prepaid

10-famili-dan-rakan-one-xox

Tidak kira rakan atau keluarga anda pakai telco apa, anda boleh aktifkan Plan ini dan menikmati penjimatan 6 sen panggilan setiap 30 saat dan 2 sen sms. Penjimatan tahap maksimum! Mana ada Telco lain yang beri macam ni. Hanya di ONEXOX sahaja.

SEBAB 6:

Boleh Kekalkan Nombor Kesayangan Anda

simkad-onexox-prepaid

MNP-onexox_28bulan

Istimewa untuk anda yang kekalkan nombor lama.. Tempoh sah diberikan selama 28 bulan.. Jika anda memilih menukar nombor anda yang anda pakai sekarang kepada ONEXOX, anda layak untuk menerima 28 bulan Tempoh Sah Aktif! Hanya di ONEXOX!

SEBAB 7:

Plan Akaun Yang Fleksible iaitu DA dan MA

simkad-onexox-prepaid

OneXOX-Jimat

ONEXOX memperkenalkan plan akaun yang cukup fleksible menyebabkan kos panggilan yang anda lakukan lebih murah dan amat menjimatkan. Di ONEXOX terdapat 2 jenis baki akaun kredit iaitu akaun DA dan MA.

  • Akaun DA (Dedikasi) = Panggilan dan SMS kadar rendah/murah.
  • Akaun MA (Utama) = Langganan DATA Internet, Perpindahan Kredit. Boleh juga digunakan untuk panggilan dan SMS sekiranya jumlah kredit anda di akaun DA habis.

Setiap kali panggilan atau SMS dibuat, jumlah kredit dalam akaun DA akan ditolak terlebih dahulu sehingga habis, kemudian barulah jumlah kredit didalam akaun MA digunakan.

SEBAB 8:

User Get User

simkad-onexox-prepaid

UGU-one-xox-prepaid

Ini satu lagi yang membezakan ONEXOX dengan Telco lain. Sejak anda menggunakan telephone bimbit, bilakah tarikh anda mendapat bayaran daripada syarikat telco anda sekarang? Sebagai penghargaan kepada anda yang memperkenalkan ONEXOX kepada rakan anda, pihak ONEXOX dengan besar hati memberi anda 6% dari jumlah topup setiap kali kenalan anda topup dan selama mana mereka setia dengan prepaid ONEXOX. Silap-silap kos panggilan, internet dan SMS anda menjadi percuma dalam Program ini! Ini yang dikatakan peluang menjana pendapatan pasif melalui telefon bimbit!

SEBAB 9: 

Simkad Onexox Adalah Simkad Patuh Syariah. Anda Boleh Gunakan Tanpa Was-Was

simkad-onexox-prepaid

simkad-onexox-patuh-syariah

Pada 9 September 2016, ONEXOX telah menerima Sijil Kepatuhan Shari’ah yang diiktiraf oleh Ustaz Dr. Zaharuddin bin Abdul Rahman selaku Pengerusi Jawatankuasa Shari’ah ONEXOX. Pengiktirafan ini merupakan satu pencapaian ulung ONEXOX dalam industri telekomunikasi dan juga menjadi batu loncatan kepada semua pengedar termasuk pengguna untuk bergerak memasarkan ONEXOX dengan lebih yakin.

SEBAB 10:

Season Pass (Perkongsian Tanpa Had) 

simkad-onexox-prepaid

onexox-season-pass

Season Pass adalah produk terbaik ONEXOX di mana setiap pengguna dibenarkan membeli data secara pukal dan boleh kongsikan tanpa had kepada sesiapa sahaja yang menggunakan simkad ONEXOX. Kelebihan Season Pass adalah tempoh sah data, masa berbual dan kuota SMS dalam Season Pass adalah mengikut tempoh sah akaun prabayar anda. Sekiranya tempoh sah prabayar anda sah sehingga 2020, baki Season Pass anda juga sah sehingga 2020! Data, masa berbual dan kuota SMS dalam Season Pass BOLEH DIKONGSI dengan sesiapa sahaja asalkan mereka menggunakan ONEXOX. Segala tempoh sah data, masa berbual dan SMS yang dikongsikan kepada penerima, ia juga akan mengikut tempoh sah akaun penerima berkenaan. Melalui pakej Season Pass Happy Hours, pengguna berpeluang mendapatkan 1GB data dengan harga serendah RM5.00!

SEBAB 11: 

Applikasi Selfcare Onexox Untuk Memantau Penggunaan Telefon Anda Setiap Bulan

simkad-onexox-prepaid

selfcare-simkad-onexox-hq

Sebagai pengguna simkad ONE XOX PREPAID, anda akan dibekalkan dengan akses ke ruangan self-care. Anda boleh muat turun applikasi MyXOX di telefon pintar anda untuk tambah nilai secara online! Bukan itu sahaja, melalui selfcare, anda boleh melihat dan mengemaskini maklumat profil anda, melihat laporan (statement) aktiviti penggunaan simkad seperti jumlah SMS yang telah dihantar beserta kosnya dan juga informasi panggilan yang dibuat, menguruskan langganan pelan internet, menguruskan maklumat Friends and Family (FnF) dan banyak lagi.

SEBAB 12:

Pasif Income 4 Hingga 5 Angka Sebulan Sebagai Pengedar Onexox

simkad-onexox-prepaid

daftar-pengedar-simkad-onexox-prepaidPeluang besar menjana pendapatan 4 atau 5 angka sebulan dengan modal permulaan yang sangat rendah. Sebagai pengedar ONEXOX, anda boleh menikmati sumber pendapatan yang luar biasa melalui perkongsian keuntungan syarikat. Tidak perlu premis niaga. Boleh menjalankan perniagaan ONEXOX dari mana-mana lokasi tanpa sebarang masalah.

simkad-onexox-centre-online-up

Dapatkan Segera Simkad ONEXOX Prepaid Untuk Lebih Penjimatan Dan Lebih Keuntungan Dengan Hanya RM10 Sahaja.

Hanya RM10.00 Sahaja

(Ringgit Malaysia Sepuluh Sahaja)

Bayaran Hanya Sekali Seumur Hidup Untuk Dapatkan Tempoh Sah Yang Panjang Dan Penjimatan Luar Biasa!

simkad-onexox-prepaid

tempahan-simkad-one-xox-online

Hak Cipta Terpelihara XoxPrepaidPlan.com