Categories
Blog Pendapatan Pasif User Get User

Kelebihan Program User Get User

Apakah Maksud Program User Get User yang ditawarkan oleh Onexox?

User Telco Onexox sangat BERTUAH kerana dengan mendaftar simkad XOX yang berharga RM10, mereka boleh jana income pasif dengan mudah hanya menggunakan handphone sahaja. Rugi sangat kalau lepaskan peluang buat income tepi dengan cara yg sangat mudah ini. Bagaimana caranya? Apakah kelebihan program user get user? Apa yang LEBIH MENARIK melalui program User Get User (UGU), jika anda SYORKAN pada rakan anda guna prepaid ONEXOX, anda akan diberi komisyen 5% dari jumlah topup atau tambah nilai handphone mereka. Tidak kira di mana saja mereka topup, anda akan tetap dapat komisyen. Hebatkan? Pembayaran komisyen akan dilakukan setiap 15 haribulan.

Melalui program user get user, anda hanya rekemen lain-lain pengguna menggunakan talian Onexox dan anda

  • Tak perlu ada komitmen bulanan
  • Tak perlu ada KPI untuk melayakkan anda terima insentif user get user.
  • Anda hanya terima duit shj setiap bulan.

Anda cuma rekemankan saja, segala urusan pengaktifan, pendaftaran dan juga pengeposan adalah dealer anda yang uruskan. Sangat mudah tanpa perlu keluar modal dan pening kepala. Cuba anda bayangkan, jika rakan anda menggunakan simkad tersebut selama 10 – 15 tahun, selama itulah anda akan menerima pembayaran komisyen setiap bulan. Ini yang dikatakan pendapatan TANPA BATASAN melalui program User Get User!  Bonus akan dibayar pada 16hb berikutnya, dan jika bonus bawah RM50 akan dibayar melalui akaun topup dan jika melebihi RM50, akan dimasukkan ke dalam akaun bank anda!

 

Okay, siapakah yang layak menyertai program UGU?

  1. Program ini terbuka kepada semua pelanggan ONEXOX sahaja.
  2. Setiap pelanggan layak untuk mengesyorkan perkhidmatan ONEXOX kepada seberapa ramai kenalan tanpa had.
  3. Pelanggan layak mendapat 5% ganjaran daripada tambah nilai yang dibuat oleh kenalan.
  4. Tiada yuran atau caj tambahan yang dikenakan.
  5. Pelanggan hanya perlu membawa kenalan bersama-sama dokumen pengenalan kepada mana-mana DEALER/Agena yang sah untuk mendaftar dan langgan langganan.
  6. Pelanggan yang mengesyorkan mesti memastikan nombor telefonnya dimasukkan bersama ketika dealer mendaftarkan langganan kenalannya.

 

Apakah KELEBIHAN Program User Get User?

Banyak kelebihan yang anda dapat dalam program UGU ini. Antaranya adalah

  1. 5% ganjaran ke atas jumlah tambah nilai yang dibuat oleh kenalan melalui Pengedar Sah ONEXOX atau mana-mana rangkaian pusat jualan tambah nilai yang diiktiraf oleh  ONEXOX Sdn. Bhd. sahaja.
  2. Ganjaran adalah berdasarkan kepada jumlah angka ringgit yang dipamerkan.
  3. Ganjaran terkumpul (RM1 dan ke atas sahaja) pada bulan semasa akan dilunaskan pada bulan berikutnya diantara 16-20 haribulan (hari bekerja).
  4. Jumlah ganjaran dibawah RM50 akan dilunaskan dalam bentuk tambah nilai sahaja.
  5. Jumlah ganjaran RM50 dan keatas akan dilunaskan dalam bentuk tunai ke akaun bank terpilih.
  6. Tiada yuran atau caj tambahan yang dikenakan.
  7. Melalui program UGU ini, silap-silap kos panggilan, Internet dan SMS anda menjadi percuma seumur hidup!

Jom pihak kami tunjukkan kiraan ringkas bagaimana anda boleh buat duit mudah melalui program UGU ini.

Sebagai contoh anda membawa 20 rakan anda menjadi pengguna ONEXOX dan setiap seorang akan topup RM100 sebulan. Maka, dalam sebulan 20 rakan X RM100 = RM2000. Dan insentif anda adalah 5% daripada RM2000 = RM100! Semakin ramai anda rekemen orang guna simkad Onexox, income anda menjadi semakin tinggi.

Sebelum anda buat income mudah dalam program UGU, anda kena jadi pengguna simkad Onexox terlebih dulu. Untuk daftar simkad, anda boleh klik button di bawah. Harga simkad cuma RM10 sahaja. Tiada caj penghantaran dikenakan. Daftar sekarang dan buat duit dengan simkad ONEXOX.

Beli Simkad

Like kami di FB

Hak Cipta Terpelihara XoxPrepaidPlan.com

Categories
Dealer OneXOX Pendapatan Pasif Pengedar Onexox

Pakej Dealer One XOX

Bagaimana nak daftar sebagai Dealer ONEXOX atau Pengedar ONEXOX?

pengedar-simkad-one-xox-Pakej-Dealer-ONE-XOX

PENGENALAN

ONEXOX SDN BHD adalah sebuah syarikat milik 100% bumiputera yang menawarkan pelan perkhidmatan telekomunikasi seperti Celcom, Maxis, Digi, Umobile, Tunetalk dan lain-lain.  Pihak kami di XOXPREPAIDPLAN.COM dengan ini mempelawa semua warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berdaya saing untuk mengisi kekosongan jawatan DEALER atau PENGEDAR ONEXOX. Sehubungan dengan itu, pihak kami berbesar hati menawarkan promo Pakej Dealer ONEXOX kepada semua pengguna ONEXOX yang berminat menjana pendapatan pasif di ONEXOX.

 

SYARAT

  1. Wargenegara Malaysia.
  2. Berumur 18 tahun dan ke atas.
  3. Sekiranya anda bukan warganegara, sila kemukakan pendaftaran perniagaan (SSM).
  4. Anda mestilah pengguna ONEXOX. (Jika belum, sila daftar sebagai pengguna terlebih dulu).

 

KELEBIHAN JADI DEALER ONEXOX

Sebagai dealer ONEXOX, anda akan menikmati ganjaran topup sebanyak 10% daripada nilai topup pelanggan anda (TIER 1) setiap kali mereka topup (tambah nilai) di mana-mana tempat. 10% daripada nilai topup pelanggan anda menjadi milik anda. Semakin ramai pengguna simkad ONEXOX yang anda daftarkan, maka semakin besarlah potensi insentif yang bakal anda perolehi. Anda boleh tetapkan sendiri berapakah nilai insentif yang anda mahukan. Rujuk simulasi kiraan insentif topup pelanggan anda melalui rajah di bawah.

 

Pakej-Dealer-ONE-XOX

 

Anda juga akan diberikan beberapa kelebihan utama sekiranya anda mendaftar sebagai DEALER ONEXOX. Antara kelebihan-kelebihan yang diberikan adalah seperti berikut:

 

PAKEJ-DEALER-ONE-XOX

 

Gambar di bawah menunjukkan beberapa contoh insentif topup yang dibayar oleh ONEXOX. Pembayaran hibah dibuat pada setiap 15hb setiap bulan. Sekiranya 15hb jatuh pada hari Sabtu, Ahad atau cuti umum, hibah akan dibayar pada hari bekerja berikutnya.

 

pakej-dealer-one-xox

 

Klik Di Sini untuk Lihat REAL Potensi Income Pengedar OneXOX.Pakej-Dealer-ONE-XOX

 

Berikut adalah maklumat lengkap Pakej Dealer ONE XOX yang perlu anda ambil perhatian sekiranya anda ingin mendaftar sebagai Pengedar ONEXOX. 

 

PAKEJ DEALER ONE XOX – RM478 (termasuk postage)

 

pakej-dealer-one-xox

 

  1. Fully access ke sistem onesys.onexox.my.
  2. Anda akan menerima 10 keping simkad Onexox.
  3. Percuma sekeping simkad untuk pendaftaran nombor Dealer Onexox.
  4. Menerima percuma eRecharge sebanyak RM300 (boleh re-stok melalui AD-Area Distributor)
  5. Menerima insentif topup dari Tier 1 sehingga Tier 4.
  6. Layak melantik user dan dealer Onexox.
  7. Menerima insentif lantik subdealer RM30.
  8. PERCUMA akses bonus marketing ONEXOX bernilai lebih RM 1847 sebaik sahaja akaun pengedar anda diaktifkan.
  9. PERCUMA akses produk SUPERHERO ONEXOX.

Pakej-Dealer-ONE-XOX

 

One XOX Sdn Bhd menawarkan insentif lumayan yang berterusan kepada semua rakan niaga (pengedar ONEXOX) yang membuat pengaktifan SIM kad ONEXOX. Dengan kos perniagaan mampu milik yang sangat minima, anda sebagai pengedar Onexox, anda bukan sahaja dapat pasif income melalui insentif topup pengguna yang anda daftar sahaja, malahan lebih daripada itu. Berikut kami berikan kelebihan sebagai pengedar Onexox!

 

Pakej-Dealer-ONE-XOX Untung Jual Simkad(22%)
“Pengguna beli simkad dari pengedar dengan harga RM10. Harga modal sekeping simkad untuk pengedar hanya RM7.80. Untung jualan simkad = RM2.20 (22%)”

✏Contoh Keuntungan :
1000 simkad x RM2.20 = RM2200

Pakej-Dealer-ONE-XOX Insentif Topup 10%
Contoh..
Anda berjaya jual sebanyak 1000 simkad. Dan semua pengguna topup RM50 sebulan.

✏ Pengiraan mudah
Potensi pendapatan..
10% x 50,000 = RM5000 sebulan.

Anda akan dapat insentif sebanyak RM5000 pada bulan tersebut. Insentif ini akan berterusan sekiranya pengguna reload/topup. Ini yang dikatakan buat kerja sekali untung berterusan (pendapatan pasif). Pengguna reload di mana sahaja (7e/ePay/Online/Pengedar/Stesen Minyak) anda tetap dapat insentif 10% ini.

Pakej-Dealer-ONE-XOX Untung Runcit eRecharge (2-5%)
e-Recharge merupakan akaun yang menyimpan modal tambah nilai (topup) yang boleh kita gunakan untuk menjual topup ONEXOX kepada pelanggan-pelanggan ONEXOX. Dengan cara ini, anda bukan sahaja dapat menerima pendapatan menerusi insentif topup daripada pelanggan semata-mata, malah anda juga berkemampuan untuk menerima tambahan pendapatan hasil daripada penjualan erecharge itu sendiri kepada setiap pelanggan ONEXOX.

Pakej-Dealer-ONE-XOX Insentif lantikan Dealer
Pakej-Dealer-ONE-XOX Untung runcit jualan data
Pakej-Dealer-ONE-XOX Dapat Insentif Super Season Pass
Pakej-Dealer-ONE-XOX Hibah overriding sehingga Tier 4. Bukan setakat dapat insentif topup di Tier1 sahaja. Insentif tambahan yang lebih lumayan menanti apabila seseorang pengedar berjaya ke peringkat pengedaran yang lebih tinggi.

 

Pakej-Dealer-ONE-XOX

 

Pakej-Dealer-ONE-XOX

BILBONUS EKSKLUSIFHARGA
1.PERCUMA Flyers ONEXOXRM20
2.Layak Cabutan Bonanza OPPO Joy SmartphoneRM390
3.PERCUMA Website Promosi ONEXOXRM499
4.PERCUMA 5 Keping Simkad Untuk Pakej SubdealerRM50
5.PERCUMA 11 Keping Simkad dan Erecharge RM100 Untuk Pakej DealerRM210
6.PERCUMA Sistem AdminRM199
7.PERCUMA Pendaftaran Agen EasyreloadRM99
8.Sertai Komuniti PERCUMA (Free Support)RM150
9.FREE Access Produk Killer Pemasaran Super Hero OnexoxRM380
10.FREE Strategi Lengkap AffiliatesRM140
11.Pengiklanan PERCUMA nama dan nombor telefon anda di XOXPREPAIDPLAN.COMRM150
12.Dan banyak lagi keistimewaan yang akan kami berikan$$$$

Lihat Tawaran Kami Di Sini —> ACCESS Premium VIP

Belum Mula Pun, Anda Dah UNTUNG RM 1847.00!! YA… Bonus Ini Sememangnya PERCUMA Untuk Anda.. SERIUS!!!

Lihat Tawaran Kami Di Sini —> ACCESS Premium VIP

 

Pakej-Dealer-ONE-XOX

Pakej-Dealer-ONE-XOX

 

Para pengedar atau dealer ONEXOX sedia ada dan baru mesti mencapai Indeks Prestasi Utama (KPI) pengaktifan pengguna untuk melayakkan terima insentif bulanan. Setiap pengedar mesti mencapai SALAH SATU sasaran (KPI) berikut bagi melayakkan untuk terima insentif.

  1. KPI 1: daftar 2 Prepaid berserta tambah nilai RM30, ATAU
  2. KPI 2: Daftar 2 Black B39 ke atas, ATAU
  3. KPI 3: Daftar 2 Black B10 berserta tambah nilai RM20 (terkumpul), ATAU
  4. KPI 4: 1 Prepaid berserta tambah nilai RM30 + 1 Black B39, ATAU
  5. KPI 5: Daftar 1 Prepaid berserta tambah nilai RM30 + 1 Black B10 berserta tambah nilai RM20, ATAU
  6. KPI 6: Daftar 1 Black B39 + 1 Black B10 berserta tambah nilai RM20.

Hak Cipta Terpelihara XoxPrepaidPlan.com

Categories
Dealer OneXOX Pendapatan Pasif Pengedar Onexox

Pengedar ONE XOX | Insentif ONEXOX | Potensi Pendapatan Sub Dealer ONE XOX

Pengedar ONE XOX | Insentif ONEXOX | Potensi Pendapatan Sub Dealer ONE XOX

Kami tunjukkan kiraan mudah bagaimana anda boleh dapat pendapatan pasif 4 angka sebulan dalam tempoh setahun di ONEXOX!

Hanya menjual atau rekemen simkad berharga RM10 sahaja. Produk HANYA RM10 (mudah dijual) dan produk adalah PRODUK KEPERLUAN! (semua orang guna handphone)

 

Dari mana datangnya INCOME?

Setiap kali pelanggan tambah nilai(topup) di mana-mana sahaja, anda akan dibayar 10% dari nilai topup yang pelanggan anda lakukan.

 

KIRAAN MUDAH

Jom buat kiraan mudah setiap saat sen sen sen masuk secara TERPAKSA setiap kali pelanggan anda topup, berapa income anda??

Katakan anda jual SEKEPING simkad 1 hari. Dalam setahun anda berjaya jual 365 keping simkad.

Dengan ANGGARAN pelanggan topup minimum RM30 sebulan
.
.
10% daripada RM30 = RM3
RM3 x 365 = RM 1095 / sebulan
.
.
Bayangkan SETIAP BULAN ANDA TERPAKSA TERIMA GAJI RM1095 ??? .
.
UNTUNG KE UNTUNG ???
Modal HANYA RM90 SEUMUR HIDUP & ANDA TERIMA INCOME SEUMUR HIDUP!!

Jom tengok testimoni pengedar Onexox yang dah berjaya. Mereka berusaha TANPA mencipta banyak alasan! Sekarang mereka masih lagi menjual simkad RM10 sebab pendapatan mereka adalah pasif & syarikat tak pernah gagal membayar insentif kepada setiap pengedar Onexox. Semakin hari pendapatan makin mencanak.

http://xoxprepaidplan.com/potensi-pendapatan/pengedar black onexox

BAGAIMANA NAK DAFTAR PENGEDAR ONEXOX?

onexox

daftar-pengedar-simkad-onexox-prepaid

Categories
Blog Pendapatan Pasif Testimoni

Potensi Pendapatan

testimoni-onexox-prepaid

Tahukah Anda Potensi Pendapatan Pengedar Onexox?

Inilah bisnes paling menguntungkan, sekali orang beli simkad, anda akan dibayar komisyen setiap kali mereka topup walau di mana sahaja. Selama mana mereka menggunakan simkad itu, selagi itulah anda akan dapat komisyen.

Zaman Sudah Berubah…
Dulu pakai handphone kena bayar topup. Sekarang guna handphone kita pula dapat duit.
Ini bukan bisnes MLM, bukan bisnes topup…. Ini pasif income! Bisnes simkad.., buat KERJA SEKALI, dapat KOMISYEN BERKALI-KALI!

potensi-pendapatan-onexox

Jom kami tunjukkan beberapa testimoni mereka yang telah menyertai bisnes ini. Sila lihat potensi pendapatan yang telah mereka dapat. Anda juga berpeluang jana pendapatan lumayan seperti mereka. A picture does not lie!

pengedar xox prepaid

Dealer xox prepaid

dealer xox prepaid

dealer xox prepaid

dealer xox prepaid

potensi-pendapatan-onexox

potensi-pendapatan-onexox

potensi-pendapatan-one-xox-prepaid-3c

potensi-pendapatan-onexox

potensi-pendapatan-onexox

Sertai Kami Hari Ini Juga dan Cipta Kejayaan 4 – 5 Angka Sebulan Sebagai Pengedar di OneXOX

pakej-pengedar-one-xox

tempahan-simkad-one-xox

Hak Cipta Terpelihara XoxPrepaidPlan.com

Categories
Blog Pendapatan Pasif

Tips Jana Income 4 Angka Subdealer

income-pasif-onexox-4-angka

Tips Bagaimana Nak Hasilkan 4 Angka Sebulan Sebagai Subdealer??

LANGKAH PERTAMA:

Sebaik sahaja anda menjadi subdealer oneXOX, saya cadangkan anda berusaha bersungguh-sungguh untuk mencapai kelayakan untuk melantik ‘New Sub Dealer’. Kelayakan ini mudah dicapai kerana anda hanya diperlukan memenuhi 2 syarat iaitu:

  1. Mendaftar minima 20 pengguna oneXOX – tidak kira sama ada anda taja sendiri atau tajaan orang lain(UGU).
  2. Jumlah topup kumpulan hanya RM200 sahaja.

Sebaik sahaja anda melepasi syarat di atas, anda secara automatik dilantik sebagai Dealer.

Jika anda lewat memenuhi syarat di atas, anda berada dalam keadaan tidak selamat, sebab mungkin ada di antara user yang anda taja ingin upgrade sebagai SubDealer atau user baru yang ingin terus menjadi SubDealer. Bila mereka dapati anda tidak layak melantik mereka dan terpaksa menunggu terlalu lama, besar kemungkinan mereka akan cari Dealer lain yang telah layak. Akibatnya anda akan rugi kerana kehilangan prospek bakal SubDealer.

Pesanan saya jangan tamak seperti lantik isteri, anak, dan lain-lain pada hal kita seorang sahaja yang bekerja.
Rugi!! Ini bukan sistem LEVEL seperti yang biasanya diamalkan oleh kebanyakan MLM. Sila fahami betul-betul sistem TIER di OneXOX.

 

LANGKAH KEDUA:

Setelah anda melepasi langkah pertama, anda sudah berada dalam zon selamat TETAPI tidaklah selesa. Cuba lakukan promosi habis-habisan untuk lantik SubDealer selain dari dapatkan user.

CONTOH:

Dealer ini baru menaja 70 orang sahaja, tetapi dari 70 orang itu lebih 20 adalah SD. Anda lihat sendiri berapa ramai di Tier 2 (Hasil kerja SD di Tier 1), setiap hari user bertambah dalam rangkaiannya walaupun ketika dia tidur..

GRAF PRESTASI GROUP INI

graf_prestasi_Top_Up_JUN

Indicator

A = Semasa belum lantik new SD – ramai SD yang rasa kecewa sebab terima insentif kecil sahaja menyebabkan ramai yang undur diri sebab TIDAK SABAR.
B = Selepas berjaya melantik beberapa new SD – insentif mula dari ratus & kini sudah 4 angka setiap bulan & yang paling menarik insentif TERUS MENINGKAT!
C = Percayakah anda? Group Topup ini sedang menuju ke angka JUTA RM – Hanya masa menentukannya. Anda kira sendiri kalau 1% sahaja dari 1 juta.
Anda fikirkan sendiri, berapa ramai di Tier 3, Tier 4 dan seterusnya…

Apabila anda dapat melantik ramai SubDealer, seolah-olah anda mempunyai sebuah kedai dengan cawangan yang banyak. Jika kedai anda tidak dapat menjual pada hari ini, tentu ada kedai cawangan lain yang buat jualan. Ini adalah benar!! Saya telah lalui sendiri, setiap hari mesti ada user baru yang sertai group saya. Sebab itu walaupun baru hampir 4 bulan rangkaian saya telah melebihi angka 1000 user di mana setiap kali mereka topup saya akan dibayar oleh oneXOX. Logiknya, mana mungkin saya dapat cari 1000 user dalam masa yang singkat??

 

LANGKAH KETIGA:

Akhir sekali, letakkan target untuk dapatkan 25 dealer di Tier 1 untuk melayakan anda bergelar Area Dealer (AD). Area Dealer layak untuk dapat komisyen sehingga Tier 8. Untuk capai target ini anda perlu lantik seramai mungkin SubDealer pada langkah ke dua sebab mungkin ada SD yang tidur sahaja. Tahukah anda, jika anda sudah bergelar AD di bawah anda akan terdapat beratus-ratus SD dan beribu user. Adalah tidak mustahil dalam jangka waktu beberapa tahun sahaja jumlah topup kumpulan anda akan melebihi RM1 juta.

Tahukah anda, jika jumlah topup kumpulan RM1 juta, berapa komisyen yang anda dapat? Jika 1% sahaja pun, jumlah komisyen bulanan anda ialah RM10,000.00 tidak termasuk lain-lain pendapatan. Buktinya telah ramai AD menikmati komisyen ini walaupun baru 1 tahun sahaja. Sehingga hari ini tidak ada komisyen AD yang semakin kurang sebaliknya semakin bertambah dan berganda, mengapa??? Jawapan ada di LANGKAH KEDUA.

Saya tidak berhajat untuk jelaskan langkah untuk Master Dealer…. sebab MA akan tercapai dengan sendirinya bila 3 LANGKAH di atas berlaku.

Categories
Blog Bonus Ebook OneXOX Pendapatan Pasif

Percuma Ebook Onexox Bernilai Tinggi

Syyhh, kami akan kongsikan pengalaman kami dan rakan-rakan kami menjana pendapatan 4 hingga 5 angka setiap bulan dengan bisnes ONEXOX! Bukan saja menjana pendapatan, malah kini kami guna handphone FREE dan kami tak perlu risau tentang topup langsung!

Ebook PALING HOT “BONGKARKAN”kan inci demi inci sistem, teknik dan strategi bagaimana anda mampu menjana EMPAT hingga LIMA ANGKA sebulan dalam bisnes ONEXOX!

Ebook ini ‘TERPAKSA’ diterbitkan kerana bisnes ONEXOX tidak memerlukan ‘engagement’ yang kuat dengan pelanggan. Dengan kapasiti pengguna hampir mencapai 1 JUTA dalam tempoh 2 tahun, menunjukkan pengguna semakin YAKIN dengan ONEXOX.

Bisnes ONEXOX MESTI anda rebut!! Dalam ebook ini anda akan didedahkan..

✔ Bongkar rahsia licik bagaimana cara nak buat income dari handphone anda!
✔ Beberapa rahsia ‘sulit’ bagaimana orang buat duit ‘gila-gila’ tak masuk akal!
✔ Cara nak buat untung dengan pantas yang orang lain tak mahu anda tahu!

Anda boleh muatturun PERCUMA kerana EBOOK ini menjelaskan segala-galanya dari A to Z.

ebook-onexox

Percuma Ebook Onexox Bernilai Tinggi

Download Percuma Panduan Eksklusif Bernilai RM90 Ini Sekarang!

100% PERCUMA!

Isikan Nama & Email Anda Di bawah Untuk Mendapatkan Panduan Eksklusif Ini.

onexox

tandaEmel anda selamat
dengan kami.

Pemberian Percuma Ini Terhad Untuk 300 Orang Terawal Saja!