Categories
Data Buffet ONEXOX BLACK Panggilan Tanpa Had Xox Wifi Plan

DATA BUFFET ONEXOX JIMAT

PENGENALAN DATA BUFFET ONEXOX BLACK

Data Buffet Onexox Black Jimat? Betul ker?

Jom kami buktikan kepada anda semua. ONEXOX telah melancarkan pakej BLACK terbaharu iaitu Plan Data Buffet B59DB dan B89DB. Kedua-dua plan mempunyai data berkelajuan tinggi (HIGH SPEED) dan sangat menjimatkan! Sekiranya anda menghadapi masalah seperti di bawah:

Adakah Anda Hadapi Masalah Seperti Berikut?

  1. Bayaran bulanan mahal dan tidak sepadan dengan kuota data.
  2. Data Unlimited TETAPI kelajuan data hanya beberapa hari kemudian slow macam siput.
  3. Ada pecahan data untuk youtube, whats app, facebook, instagram dan sebagainya.
  4. Ada pecahan data hujung minggu dan tengah malam.
  5. Terikat dengan kontrak seperti 6 bulan, 1 tahun, 2 tahun dan lain-lain.

Solusi…

Sebagai penyelesaian masalah anda, Plan Data Buffet B59DB dan B89DB ONEXOX BLACK inilah plan yang paling tepat sebagai pilihan anda. Plan ini tampil dengan panggilan tanpa had kesemua telco dan plan data yang berfungsi seakan-akan unlimited data. Data ini adalah highspeed dan tiada pecahan untuk youtube, whats app, facebook, instagram dan sebagainya. Wooow!! Anda boleh henjut penggunaan data ini sesuka hati anda.

Apa Review Pengguna Mengenai Plan Buffet Data Onexox…

Betul Ker Data Onexox Jimat? Jom kami tunjukkan sebahagian testimoni atau review pelanggan mengenai plan data buffet Onexox.

maksud data buffet b89db onexox

“Saya guna B89DB. Line memang laju, stabil. 20GB + (Free 20GB x 4) sangat berbaloi. Dulu pre-paid, top-up sbln RM100 – 150”.

data buffet onexox

“Saya guna hotspot tengok neflix smart TV terbaik.. puas hati.. sebelum ni janji data unlimited tapi bila dah ujung2 due payment slow macam kura2 itu telco??? Tapi bila dah pakai XOX ni saya bagi 5 star…”

Plan data murah buffet onexox

“Betul. Saya sokong. Sekarang saya rasa smartphone saya dah jadi wifi bergerak. Isteri habis data atau kena tempat line slow (isteri guna telco lain) on hotspot. Anak nak guna laptop on hotspot. Dan speed berdesup. Tak lalek dah dengan wifi Starbucks atau hotel. 3 Tiang kena tinggal. 100GB High speed internet tanpa syarat. Kau nak stream weekdays ka, weekend ka, tengahari ka, tengah malam ka, stream media sosial ka anti-social ka, download game ka, gunalah sampai lebam. Sekian.”

Apakah Data Buffet?

Analogi Makan Buffet di Hotel vs Plan Data Buffet Onexox Black

Maksud data buffet onexox

“Plan baru Data Buffet ONEXOX Black dah macam makan buffet kat hotel. Anda bayar sekali sahaja dan anda boleh tambah berkali-kali. Kalau anda makan macam tak cukup, anda masih boleh tambah lagi kan? Sampailah anda rasa cannot go (terlalu kenyang). Analogi ini samalah juga dengan buffet data ONEXOX. Sebelum data anda kosong, sistem akan tambah lagi data, kemudian anda guna lagi dan sebelum data kosong, sistem akan tambah lagi data. Contoh tambahan data adalah seperti rajah di bawah.”

cara-tambahan-data-buffet-one-xox

Kesemua data tambahan ini adalah high speed dan bukan basic data. Paling menarik anda tak perlu buat bayaran tambahan. Bukan setakat data sahaja besar. Panggilan ke semua rangkaian adalah UNLIMITED!

Pakej Black Data Buffet B59DB @ 44GB

Plan-Black-Data-Buffet-B59DB-44GB
  1. Unlimited call ke semua rangkaian
  2. Data buffet maksimum sehingga 44 GB
  3. 100 SMS percuma kesemua Telco setiap bulan
  4. Liputan terbesar di Malaysia – Coverage Celcom
  5. TIADA pecahan data hujung minggu & tengah malam
  6. TIADA ada pecahan data yang menghadkan penggunaan anda
  7. TIADA kontrak. Anda boleh port out bila-bila masa.
  8. Internet berkelajuan tinggi 4G (Bergantung kepada liputan kawasan anda)
  9. Bayaran bulanan RM59 + 6% SST

Pakej Black Data Buffet B89DB @ 100GB

black-data-buffet-b89db-100gb
  1. Unlimited call ke semua rangkaian
  2. Data buffet maksimum sehingga 100 GB
  3. 200 SMS percuma kesemua Telco setiap bulan
  4. Liputan terbesar di Malaysia – Coverage Celcom
  5. TIADA pecahan data hujung minggu & tengah malam
  6. TIADA ada pecahan data yang menghadkan penggunaan anda
  7. TIADA kontrak. Anda boleh port out bila-bila masa.
  8. Internet berkelajuan tinggi 4G (Bergantung kepada liputan kawasan anda)
  9. Bayaran bulanan RM89 + 6% SST

Bagaimana nak daftar Plan Data Buffet?

Plan data buffet B59DB dan B89DB kini boleh didapati di Onexox Affiliate Online Store. Anda boleh beli simkad secara online dan tiada sebarang caj penghantaran yang dikenakan. Mudah sahaja!! Untuk pendaftaran simkad, anda boleh klik button di bawah.

Plan ini adalah TERHAD. Anda boleh klik button whats app di bawah untuk dapatkan info lanjut. InsyaAllah pihak kami akan bantu anda dan beri panduan langkah demi langkah bagaimana nak daftar plan terbaik ini. Jika anda tak daftar segera anda memang rugi sebab data buffet Onexox sangat jimat!

Soal Jawab Plan Buffet ONEXOX BLACK

Nota

Jika ada sebarang pertanyaan, anda boleh hubungi kami bila-bila masa

Like kami di FB untuk dapatkan info dan update promo terbaru dari Onexox.

Categories
ONEXOX BLACK

PROMOSI PAKEJ B89DB BLACK

Daftar sekarang promosi pakej B89DB Black ONEXOX

PROMOSI PAKEJ B89DB BLACK ONEXOX

INFO KEMPEN

  • Tarikh kempen promosi pakej B89 Black adalah 10, 11 & 12 JANUARI 2020
  • Terbuka untuk pendaftaran nombor baru(SP), MNP, COP & COBP.
  • Tiada had pendaftaran.

PENGIRAAN CAJ

  • Nombor Baru (SP) & MNP @ RM89
  • COBP @ RM89
  • RM89 COP PENTING!!!*
  • Tunggakan(jika ada) + Caj pelan semasa + RM89

  • *RM89 akan dibekukan sehingga kitaran bil seterusnya dan akan digunapakai sebagai pembayaran bil bulan pertama.
  • *Pertukaran pelan kepada B89DB akan berlaku dalam tempoh masa 24 jam.

PENTING!!!

MNP yang dibuat pada 10,11 & 12 hb Januari 2020 (Walaupun mnp tersebut berjaya selepas tarikh tersebut) saja yang layak.

Selepas dari tarikh 10,11 & 12 Januari 2020, sistem akan kembali seperti asal. Pendaftaran pelan B89DB perlu menggunakan pin dan hanya pengedar B89@B89DB saja yang layak menjual pelan B89DB.

LIKE KAMI DI FBpromosi pakej b89db onexox black

PROMOSI PAKEJ B89DB BLACK ONEXOX

Categories
ONEXOX APP

XOX BLACK App

Discover an easier and convenient way to manage XOX BLACK or ONEXOX Prepaid account through XOX BLACK App! Pay your bills, Top Up, share Season Pass and many others through BLACK App anywhere, anytime.

It’s everything XOX BLACK on your fingertips.

XOX BLACK App

Manage all your XOX BLACK – and ONEXOX prepaid subline accounts from anywhere, and in style. Pay your bill in seconds, track data on the go, subscribe data for your subline, share Season Pass, and so much more. Features include:

The Homepage

All you need to know about your data, plan, and bill right on the dashboard. Shortcuts to all your favourite features just a click away.

Season Pass Hub

Your Season Pass control center. Clearly see how much data, voice and SMS you have, how to get more the second you need it and easily share it to your sublines whenever you want.

Plan Management

Review and manage all your plans, sublines and favourite numbers from anywhere. Easily subscribe to data for your family and friends – whether they are on BLACK or ONEXOX Prepaid at any time right from the palm of your hand.

Simplified Bill

A clear and simple bill that explains what’s changed from month to month. Understand and pay your bill with just a few taps.

One app. Total control.Download the XOX BLACK app today!

Download BLACK App now at http://onelink.to/7qsq23 or scan the QR code in the post! The HAPPY-iest HOUR only happens on the BLACK App!

And, don’t forget to register for an XOX ID to log in to BLACK App!
Click on this link for the steps to register https://youtu.be/xoXe7-svD7g

Important information!

To use XOX BLACK App, you must first register for an XOX ID.

How to get register?

This video shows you the step by step process to register for an XOX ID and to log in to your BLACK App!

Just follow these super easy steps and you can enjoy the app where the HAPPY-iest HOUR only happens at!

Enjoy the video and happy registering!

*Disclaimer: Your SelfCare or MyXOX App log in is not an XOX ID.

Don’t have the app yet? Download now at http://onelink.to/7qsq23 or scan the QR Code in the video!

XOXMalaysia #ONEXOX #Prepaid #BLACK #XOXBLACKApp #BLACKApp