Onexox Prepaid berikan anda tempoh sah sehingga 28 bulan. Anda inginkan simkad prepaid yang kekal aktif 2 tahun 4 bulan walaupun tidak topup? Jawapannya, anda boleh dapatkan simkad ONEXOX PREPAID! Anda boleh guna nombor baru atau kekalkan nombor lama. Sekiranya anda sedang menggunakan talian pasca bayar (bil bulanan) dari lain-lain telco dan anda ingin tukar ke ONEXOX PREPAID, kami boleh uruskan. Mudah sahaja!

Kenapa Telco Lain Tak Berikan Tempoh Aktif Simkad Yang Panjang?

Telco lain berebut-rebut bagi unlimited call dan unlimited data. Tetapi telco tersebut tak berani nak berikan peluang ‘Tempoh Sah’ yang panjang untuk pengguna habiskan data atau call yang ‘unlimited’ tu. Mengapa telco lain tak berikan tempoh sah yang panjang?

Telco lain tak berani lakukan apa yang ONEXOX buat. Kenapa? Jawapannya sebab kewajipan topup setiap bulan adalah ‘Lubuk Duit’ bagi mereka. Pengguna terpaksa topup selalu untuk gunakan data dan call yang unlimited tersebut.

SENARIO..

Anda pernah makan Buffet Ramadhan bayar RM100 untuk makan ‘Unlimited’ tapi rupanya bila kira balik tak sampai RM50 pun yang anda makan? Kisah ni sama macam offer unlimited dalam industri telco ni.

APA YANG ONEXOX BERI?

Sebagai contoh ONEXOX tawarkan anda bayar RMXX dan anda boleh makan selagi tak habis. Esok boleh datang lagi makan. Lusa boleh datang lagi. Selagi tak habis, makanlah apa yang anda dah bayar tu. Ehh.. kalau masih tak habis boleh kongsi dengan kawan tak? Ya boleh jer. Anda boleh kongsikan dengan rakan-rakan anda. Yang penting apa yang anda bayar, anda boleh habiskan. Ini yang dikatakan semua minit panggilan, SMS dan data carry forward ke bulan depan sekiranya tidak habis digunakan. Perniagaan simkad di ONEXOX adalah berlandaskan kepatuhan syariah. Tidak ada penindasan! Anda boleh rujuk fasal kepatuhan syariah di sini.

Semoga pembacaan anda bermanfaat. Kami di ONEXOX sentiasa membantu anda untuk berjimat. Jom tukar simkad anda ke ONEXOX PREPAID. Topup sekali masa pendaftaran dan beli pakej Welcome Deal untuk dapatkan tempoh sah sehingga 28 bulan.

  1. Boleh beri anak-anak sekolah guna
  2. Boleh bagi mak ayah kat kampung guna
  3. Nak buat simkad kedua untuk backup pun boleh jika talian utama anda bermasalah

Kelebihan ONEXOX PREPAID

  1. Kredit, data, minit panggilan dan SMS boleh simpan sehingga 28 bulan.
  2. Semua data, minit panggilan dan sms dalam season pass juga boleh dikongsi dengan pengguna Onexox yang lain.

Bagaimana Nak Langgan ONEXOX PREPAID?

Mudah sahaja. Untuk tempahan dan langganan, klik button di bawah. Percuma kos penghantaran. Pihak kami serap kos penghantaran simkad ke rumah anda.

Beli Simkad

Jangan lupa LIKE FB kami di Facebook untuk dapatkan info dan promosi terkini dari Onexox