Categories
Berita Panduan Pengedar Onexox

KPI PENGEDAR ONEXOX

Home » Berita » KPI PENGEDAR ONEXOX

SYARAT TERBARU KELAYAKAN PENERIMAAN INSENTIF PATUH SHARIAH

TERKINI KPI PENGEDAR ONEXOX. Mulai 1 Januari 2020, semua pengedar ONEXOX sedia ada dan pengedar baru ONEXOX mesti mencapai Indeks Prestasi Utama (KPI) seperti berikut untuk melayakkan anda menerima insentif atau hibah bulanan:

KPI 1
Mesti mencapai minimum bulanan 2 pengaktifan Prepaid ONEXOX dengan tambah nilai minimum RM30 dan ke atas untuk setiap MSISDNs; ATAU

KPI 2
Mesti mencapai minimum bulanan 2 pengaktifan BLACK dengan plan BLACK minimum iaitu plan B39 dan ke atas; ATAU

KPI 3
Mesti mencapai minimum 2 pengaktifan bulanan (1 ONEXOX BLACK dengan pelan minimum B39 & ke atas DAN 1 ONEXOX Prepaid dengan tambah nilai minimum sebanyak RM30 dan ke atas.

 

Terma & Syarat KPI Pengedar ONEXOX:

  1. Peniaga MESTI memenuhi KPI 1 atau KPI 2 atau KPI 3 untuk menerima insentif pada bulan berikutnya.
  2. Sebagai Contoh: Pengedar A hanya melaksanakan 1 pengaktifan ONEXOX Prepaid dengan topup RM30 pada bulan Januari 2020, pengedar A tidak layak menerima insentif atau hibah pada bulan Februari 2020 dan hibah tersebut akan terbatal.
  3. Jika peniaga gagal mencapai KPI berturut-turut selama 6 bulan, status akaun pengedar akan diturunkan (DEMOTED)
  4. Sekiranya peniaga gagal mencapai KPI berturut-turut selama 12 bulan, status akaun pengedar akan ditamatkan (TERMINATED).
  5. Apa-apa perubahan yang dibuat akan tertakluk kepada budi bicara XOX / ONEXOX dan tanpa notis terlebih dahulu.
  6. T & C termasuk disyaki penipuan activation, gagal untuk memastikan pendaftaran betul maklumat pengguna akaun prabayar dan tidak mematuhi XOX / dasar dan garis panduan SKMM.

 

Semua pengedar ONEXOX mesti memenuhi salah satu dari KPI pengedar ONEXOX yang telah ditetapkan di atas bagi menjamin penerimaan insentif secara berterusan

 

Dengan ini, syarikat amat berharap agar semua pengedar dapat menerima syarat baharu ini dengan positif, mengambilnya sebagai garis panduan untuk menjana pendapatan yang boleh dibanggakan dan memanfaatkan platform perniagaan mampu milik ini sebaik mungkin. Semoga pengiktirafan kepatuhan shariah ini memberi anda lebih keyakinan terhadap produk ONEXOX serta halatuju syarikat dan secara langsung mempermudahkan aktiviti jualan anda di luar sana.

KPI ini diadakan sebagai tanda komitmen anda kepada syarikat kerana dealer adalah sebahagian dari syarikat. Sebenarnya TIADA MASALAH KPI tetapi LEBIH MENGUNTUNGKAN DEALER UNTUK JANGKA MASA PANJANG.

LIKE PAGE ONEXOX di FACEBOOKseason-pass-onexox

ENGLISH VERSION

KPI PENGEDAR ONEXOX TERBARU

#KPI Pengedar Onexox