Ini kisah sendiri. Coverage di kawasan saya memang laju. Pastikan coverage xox laju kat tempat masing-masing sebelum melanggan. Cuti sekolah ni, anak-anak ambil peluang untuk main game. Kerja sekolah dah siap, bagilah peluang untuk anak-anak happy.

Balik kampung, berkumpul dengan sepupu dia, main game online sama-sama. Ada sorang ni, main sama-sama kemudian dia simpan ipad dia dalam bilik. Dengarnya tak best main. Tersekat-sekat. Suruh dia ambil balik. Guna hotspot yang anak-anak sedang guna. 100gb sebulan. Takde hal.

Bila guna hotspot yang xox punya, terus happy dapat main game dengan laju. 4 orang main game guna hotspot sama. Ok jer laju takde sangkut-sangkut. Fuh rasa seronok pulak dapat bagi kegembiraan pada anak-anak dan sepupunya. Tak perlu ambil yang 100gb sebulan. Guna jarang-jarang untuk anak main game, cukuplah ambil yang 44gb sebulan.

Bulanan hanya RM59 sahaja. Guna untuk diri sendiri. Hujung minggu, boleh buat hotspot untuk ahli keluarga. Oh ya! Unlimited call jugak. Jadi takde perlu risau kalau nak call lama-lama. Yang penting, bila nak guna internet, takde sekat-sekat. Laju jer. Nak tengok video pun seronok.

44gb sebulan dan unlimited call. Boleh hotspot dan masih laju. RM59 sahaja sebulan. Jom lah! Saya yang setia dengan telco asal berbelas tahun pun nak tukar. Oh ya, jika anda nak try guna plan buffet ONEXOX, ada 2 pakej yang tersedia.. Kedua-duanya memang Vroommmmmm!!

Bagaimana nak daftar?

Plan data buffet B59DB dan B89DB kini boleh didapati di ONEXOX AFFILIATE ONLINE STORE. Anda boleh beli simkad secara online dan tiada sebarang caj penghantaran yang dikenakan. Mudah sahaja!! Untuk pendaftaran simkad, anda boleh klik button di bawah.

Plan ini adalah TERHAD. Anda boleh klik button whats app di bawah untuk dapatkan info lanjut. InsyaAllah pihak kami akan bantu anda dan beri panduan langkah demi langkah bagaimana nak daftar plan terbaik ini.