PENGENALAN

Bisnes Topup memang tak perlu diperkenal dan diterangkan dengan panjang lebar. Sebut je istilah topup, semua orang dah tahu, apa benda topup ini. Semua yang menggunakan talian prepaid akan memerlukan topup. Kalau setiap bulan dia memerlukan topup sebanyak RM50 – RM100, maka setiap bulan dia akan topup melalui agen topup dalam lingkungan RM50 – RM100. Keadaan ini akan berterusan sampai bila-bila selagi dia menggunakan telefon bimbit. Mengapa? Topup dah jadi satu perbelanjaan wajib.


Apabila kita cakap pasal bisnes topup, berapa ramai yang benar-benar faham dan nampak potensi untuk jana keuntungan yang lumayan dari perniagaan ini? Secara teorinya, memang betul bisnes ini untungnya sen-sen sahaja. Tetapi, walaupun untungnya hanya sen-sen, ia sangat berpotensi untuk jadi besar. Buktinya, anda boleh rujuk testimoni di bawah. RM 5181 dijana hanya menggunakan handphone! Seorang student berjaya buat part time income sebagai agen topup menggunakan handphone sahaja.

daftar-bisnes-agen-topup

KENAPA ANDA PERLU SERTAI BISNES TOPUP?

Berikut kami berikan beberapa sebab kenapa anda perlu daftar agen topup di agentopup.com

ANDA SENANG UNTUNG

Lebih Jimat & Lebih Untung. Anda boleh membeli topup dengan harga yang lebih murah dari harga pasaran. Anda juga boleh menjual topup, pin & pembayaran bil kepada pelanggan anda dan menjana keuntungan yang lebih tinggi! Sebagai contoh, anda dapat membeli topap RM30 dengan hanya RM28.50 sahaja. Anda telah mendapat untung sebanyak RM1.50. Untung kan bisnes topup ini? Kini, hampir 500 juta orang di Malaysia memiliki handphone sendiri. Prospek 500 juta ini tersangat besar. Jika anda mulakan bisnes topup ini, ia amat menguntungkan anda.

HIDUP ANDA MUDAH

Anda tidak perlu keluar ke kedai, hanya guna sms/online/app sahaja untuk dapatkan topup dan bayar bil anda. Anda tidak perlu lagi bazirkan masa & minyak anda untuk membeli topup di kedai. Login ke sistem bisnes topup anda dan terus topup. Customer anda pun happy dan suka! Anda dapat jimatkan masa anda. Mudah kan bisnes topup ini?

KELEBIHAN ANDA DAFTAR BISNES TOPUP DI AGENTOPUP.COM

Bantuan Diberikan

Anda akan dibantu oleh kami sendiri untuk mulakan bisnes topup dari A hingga Z. Anda juga akan dimasukkan ke Group Support Whatsapp untuk mendapatkan info produk & perniagaan secara PERCUMA.

Jaminan Pulangan Wang

Jika anda rasa bisnes topup ini tidak menguntungkan, kami akan pulangkan semula yuran pendaftaran (berbayar) anda. Anda bebas risiko!

Pilihan 100+ Jenis Produk

Anda boleh memilih lebih dari 100 jenis produk topup, pin & bayaran bil dengan lebih mudah & pantas. Pelbagai produk topup tempatan & antarabangsa yang tersedia. Pilihan produk utama di Malaysia seperti Maxis, Celcom, Digi, UMobile, Tunetalk, Onexox, Redone, Astro, Tnb, Bil Air, Unifi, Grab Pin dan lain-lain termasuk produk antarabangsa.

Komisen Paling Tertinggi

Anda memperolehi kadar peratusan komisen yang tertinggi di pasaran Malaysia.

Agen Topup Hybrid

Anda boleh menjalankan 2 bisnes serentak sebagai Agen Topup & Dealer Simkad Onexox. Sistem kami memudahkan anda untuk melakukan pembelian topup, pin & pembayaran bil dengan lebih mudah & lebih cepat! Hanya menggunakan applikasi dari Android Playstore.

Pelbagai Insentif Disediakan

Anda berpeluang untuk menjana income yang lebih banyak melalui insentif yang ditawarkan oleh syarikat.

Bisnes Networking

Anda boleh meluaskan lagi perniagaan anda dengan mendaftar ahli baru untuk potensi pendapatan yang jauh lebih besar.

Servis Terbaik 24 Jam

Agen-agen kami berpuas hati dengan servis yang ditawarkan bukan saja untuk pembelian topup, pin dan bayaran bil, malah tambah modal juga beroperasi setiap hari 24/7 termasuk cuti umum.

PRODUK DAN KEUNTUNGAN

Anda boleh rujuk gambar di bawah untuk dapatkan info tentang senarai produk yang disediakan dan keuntungan yang bakal anda peroleh sebagai agen topup.

daftar-bisnes-topup
bisnes-topup-prepaid
agen-topup-berdaftar
topup-easyreload
cara-register-agen-topup

BAGAIMANA NAK DAFTAR SEBAGAI AGEN TOPUP

Anda boleh link button di bawah sekiranya anda berminat nak daftar sebagai agen topup. Anda juga boleh dapatkan info lebih lanjut mengenai peluang buat side income melalui bisnes topup

like-kami-di-fb

Comments are closed.